Skocz do zawartości

Dziesiejsze Sposoby Na Kase =)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

Jeawl

Best in MPC

• Postwriter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3557 postów
  • Czas Online: 4d 19h 47m 50s
Witajcie za pewne wielu z was pyta się "jak mogę szybko zarobić kasę" Otóż znam kilka najlepszych sposobów na kasę,którymi ja zarabiałem 50M dziennie =P.

1.Sposób (najlepszy) (przyjmijmy ze mamy z 2,5M na start =)

1@ Robimy lvl 1 Ami/Phylis (osobiście polecam ami) ponieważ cap's dają ok 20def+ na niskim lvlu (przyjmijmy 35)
2@Kupujemy lucky pacets(max 200G) 6x.
3@. Używamy 6x.Aż zdobędzie 8lvl.(Najlepiej robimy 4x takie ami na lvl 8 pacetsami)
4@.Kupujemy Sand Bagi lvl 1 i 2 +nana (na dłuższą metę szacuję ok. 40Bagow vl 1 i 25 lvl .
5@Expimy nasze charki do lvla 41,po czym robimy z nich herbalist.
6@Teraz trzeba popisać troche po world/trade o uns 35. np: Welcome i want to buy unsealed 35for Herbalist PM me offerts.(ofert przyjdą w formie chatu prywatnego,ale nie w formie e-mailu)
7@Jeżeli już nasze charki mają lvl 41 i herbalistke wystarczy zrobić Story Qest,który zaraz dodam =) [font="Palatino Liczę na 5 =)

Przypominam że charki expimy w sobote od 15(3x exp) lub w dzien 16-16:30 (2x exp) jeżeli nie damy rady,prosimy znajomego żeby za nas to zrobił,ale nie dajcie sie skołować! wy musicie bć online i dać mentora czyli razem 5x Open acc.W innym wypadku on dostanie całego repa,którego Wy możecie wymienić w mallu za nie wielkie,i większe nagrody

Liczę na 5

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

ernest011

MPC User III

• Members
  • PipPipPipPip
  • 404 postów
  • Czas Online: 2d 4h 36m 50s
Robisz herbalistem questy dopuki nie dostaniesz 1xLv1 Ref gem i 2x lv 2 ref gem.
Są lepsze sposoby i łatwiejsze.
Niby mamy te 2,5m na start.
Kupujemy za to NSSy
Idziemy noob charem je kopac i czyste zyski
P.S Jeawl ty to nie czasem Sony z polish pubu ?
"Wszystko ma swoje priorytety , niestety . Wszystko ma swoje wady , zalety"

Jeawl

Best in MPC

• Postwriter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3557 postów
  • Czas Online: 4d 19h 47m 50s
Nie jest lepszy,rzadko z tego wychodzą resety itp.Nss co prawda są w jakimś stopniu "opłacalne" ale i tak nie polecam,można dużo stracić,a w dzisziejszych czasach,lepiej sie pobawić w manu sand bagi expic noobków i robić herbalisty,po czym tak jak na Up npisałem \ :rolleyes: PS> nie jestem sony12347,wbiłem lvl 87 a on ma lvl 95 chyba xD :lol: .Miałbym już 100~ale że na 3x w winter często mnnie wywalało za co mi 1lvl (przy moim eq) wychodziło 215M.To jż łatwiej byłoby wbić HB+poss :o .No i dinnerki oczywiśćię,acha ernest,skopiuj reszte tematów z pubu,bo mi się nie chcę^^.Zaraz napiszemy do modów,żeby je poprzyklejali.Pff wiem o co Ci chodzi,ale ja ten avatar dostałem z googli =).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych