Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knife Party

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co sądzicie o w.w wykonawcy (wykonawcach). Według mnie 2 członków Pendulum ma talent do muzyki elektronicznej ;).

Opublikowano

Najbardziej respektowania grupa przez ludzi z Krakowa. 

Mnie smiesza "koncerty" np Knife Party Skrillex czy z innego podgatunku np guetta czy steve aoki.

Puszczaja swoje kawalki i skacza z rekami do gory, rownie dobrze przeciez mozna to puscic z radia.

Opublikowano

Najbardziej respektowania grupa przez ludzi z Krakowa. 

Mnie smiesza "koncerty" np Knife Party Skrillex czy z innego podgatunku np guetta czy steve aoki.

Puszczaja swoje kawalki i skacza z rekami do gory, rownie dobrze przeciez mozna to puscic z radia.

Oh, śmieszą Cie koncerty? Równie dobrze każdy zespół mógłby puszczać to co gra na koncertach z radia  nie ważne kto to.

Mają chłopaki swój styl. Robią piosenki raz na jakiś czas ale jak już robią to zrobią jedną dobrą EPke i wszystko zamiecione. Ciekawe czy kiedyś wykonają cały album.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Oh, śmieszą Cie koncerty? Równie dobrze każdy zespół mógłby puszczać to co gra na koncertach z radia  nie ważne kto to.

Mają chłopaki swój styl. Robią piosenki raz na jakiś czas ale jak już robią to zrobią jedną dobrą EPke i wszystko zamiecione. Ciekawe czy kiedyś wykonają cały album.

Inni musza cos spiewac/rapowac.

A w przypadku techniawy wszystko jest puszczane z "radia" tylko autor tych kawalkow skacze przy tym radiu. Rownie dobrze Knife Party mogloby sie skladac z bezdomnych, ktorzy by te kawalki wlaczali.

Bo wiadome jest, ze 99% z popularnej techniawy itp to zwykle ghost production wiec roznica tylko i wylacznie image.

ps 15 latek nazywa o wiele starszych mezczyzn od siebie chłopakami, lol

Opublikowano

Inni musza cos spiewac/rapowac.

A w przypadku techniawy wszystko jest puszczane z radia tylko autor tych kawalkow skacze przy tym radiu. Rownie dobrze Knife Party mogloby sie skladac z bezdomnych, ktorzy by te kawalki wlaczali.

Nie muszą, mogą to puścić z radia i ruszać ustami.

Tylko wpierw Ci bezdomni musieliby umieć spiewać/tworzyć muzykę i miksować, a to wcale nie jest takie łatwe jak myśli 3/4 osób.

No umrę, 34 latka nazwałem chłopakiem. I tak tego  nie przeczytają więc nie powinni mieć z tym problemu. Nawet jeżeli, co w tym złego? Coś się wtedy dzieje jak nazywam starszych chłopakami? 

ONI ROBIĄ GHOST PRODUCTION? XDDD

A pewnie Garrix, Guetta i inni nie robią tego, tylko akurat oni to robią. Z góry mówię nie, nie łączy ich nic z ghost production.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Zacznijmy że większość ich utworów to drum&bass, moombathon lub electro, nie dubstep.

Dobre nuty mają, ale ich internet friends jest dla mnie najlepsze.

Opublikowano

Zacznijmy że większość ich utworów to drum&bass, moombathon lub electro, nie dubstep.

Dobre nuty mają, ale ich internet friends jest dla mnie najlepsze.

Mają tylko jeden utwór DNB (Remix Nero - Crush on you) i to w dodatku nie DNB a drumstep. 100% no modern talking to w 100% dubstep, to samo Rage Valley. Haunted House jest już pokroju trance/house/EDM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...