Üdv.!
Ugye először a serverek álltak le. Nem az oldal.
A sok event és bug miatt a server egy elég nagy problémába ütközött.
Nem részletezem mik sérültek.
Infók:
Az oldal azaz a
Az oldal tulajdonosának azaz a P-masternak gondjai akadtak a hosterrel. Azaz a webserverszolgálltatóval. (mondjuk neki mindenkivel gondja van Big Grin)
Mivel a serverek le vannak állva , így úgy döntött , hogy itt az idő az újításra.
Gyorsabb , nagy tárhely lesz. Elméletileg a regisztráció és a PW váltás is ki lesz javítva.
A serverek:
Ahogy mondtam , a server crashelt. Először is egy server hardver resetet csinálnak. Az adatbázist fixálják. Mivel ezt csak 1 ember tudja így elég sokág tart.
Nekem 5 napot mondtak. DE EZ AZ ECSRO TEAM Tongue Ha 5 napot mondanak az lehet 1 hónap vagy 1 hét netán 6 nap.
Szóval kérlek legyetek türelemmel.
Hangsúlyozom !
NINCS VÉGE AZ ECSRO-nak !
Túl sok pénzt hoz Tongue Nem érdemes leállítani !
Szóval , nézegessétek a - ot. Én mindig írom ha van valami. + Én igazt mondok....
Köszönöm !
ha elírtam valamit sry. Beteg vagyok..
Zapytam szczerze i odrazu co to znaczy ?? :OO
Pani Kasia
Napisano 08 luty 2010 - 14:24
Cześć.
Ugye először a serverek álltak le. You're pierwsze serwery były zamknięte. Nem az oldal. To nie jest strona.
A sok event és bug miatt a server egy elég nagy problémába ütközött. Przez wiele lat, z powodu błędów i Serwer napotkał dość duży problem.
Nem részletezem mik sérültek. Nie określa, co uszkodzone.
Infók: Info:
Az oldal azaz a Strona jest
Az oldal tulajdonosának azaz a P-masternak gondjai akadtak a hosterrel. Właściciel witryny jest P-kapitan hosterrel są jakieś problemy. Azaz a webserverszolgálltatóval. Webserverszolgálltatóval Ie. (mondjuk neki mindenkivel gondja van Big Grin) (say it to everyone you care Big Grin)
Mivel a serverek le vannak állva , így úgy döntött , hogy itt az idő az újításra. Ponieważ serwery stoją w dół, więc zdecydowałem, że nadszedł czas na innowacje.
Gyorsabb , nagy tárhely lesz. Szybciej, więcej miejsca będzie wielki. Elméletileg a regisztráció és a PW váltás is ki lesz javítva. Teoretycznie, zarejestruj się w systemie zmianowym oraz PW również poprawić.
A serverek: Serwer:
Ahogy mondtam , a server crashelt. Jak powiedziałem, crashelt serwera. Először is egy server hardver resetet csinálnak. Po pierwsze, do resetowania sprzętowego serwera. Az adatbázist fixálják. Bazy danych są ustalone. Mivel ezt csak 1 ember tudja így elég sokág tart. Ponieważ jest to tylko 1 osoba może posiadać tak sokág wystarczy.
Nekem 5 napot mondtak. Powiedziałem 5 dni. DE EZ AZ ECSRO TEAM Tongue Ha 5 napot mondanak az lehet 1 hónap vagy 1 hét netán 6 nap. Ale to jest zespół ECSRO Tongue Jeśli powiedzą 5 dni na 1 tydzień do 1 miesiąca, a może 6 dni.
Szóval kérlek legyetek türelemmel. Prosimy zatem o cierpliwość.
Hangsúlyozom ! Podkreślam!
NINCS VÉGE AZ ECSRO-nak ! Końca nie ECSRO's!
Túl sok pénzt hoz Tongue Nem érdemes leállítani ! Zbyt dużo pieniędzy nie jest wart Tongue zatrzymać!
Szóval , nézegessétek a - ot. Więc nézegessétek - więcej. Én mindig írom ha van valami. I zawsze pisać, jeśli coś jest. + Én igazt mondok.... + Mówię, jest prawdą ....
Köszönöm ! Dziękuję!
ha elírtam valamit sry. Błędnie sry jeśli cokolwiek. Beteg vagyok.. Jestem chora ..
Translate google FTW
Ugye először a serverek álltak le. You're pierwsze serwery były zamknięte. Nem az oldal. To nie jest strona.
A sok event és bug miatt a server egy elég nagy problémába ütközött. Przez wiele lat, z powodu błędów i Serwer napotkał dość duży problem.
Nem részletezem mik sérültek. Nie określa, co uszkodzone.
Infók: Info:
Az oldal azaz a Strona jest
Az oldal tulajdonosának azaz a P-masternak gondjai akadtak a hosterrel. Właściciel witryny jest P-kapitan hosterrel są jakieś problemy. Azaz a webserverszolgálltatóval. Webserverszolgálltatóval Ie. (mondjuk neki mindenkivel gondja van Big Grin) (say it to everyone you care Big Grin)
Mivel a serverek le vannak állva , így úgy döntött , hogy itt az idő az újításra. Ponieważ serwery stoją w dół, więc zdecydowałem, że nadszedł czas na innowacje.
Gyorsabb , nagy tárhely lesz. Szybciej, więcej miejsca będzie wielki. Elméletileg a regisztráció és a PW váltás is ki lesz javítva. Teoretycznie, zarejestruj się w systemie zmianowym oraz PW również poprawić.
A serverek: Serwer:
Ahogy mondtam , a server crashelt. Jak powiedziałem, crashelt serwera. Először is egy server hardver resetet csinálnak. Po pierwsze, do resetowania sprzętowego serwera. Az adatbázist fixálják. Bazy danych są ustalone. Mivel ezt csak 1 ember tudja így elég sokág tart. Ponieważ jest to tylko 1 osoba może posiadać tak sokág wystarczy.
Nekem 5 napot mondtak. Powiedziałem 5 dni. DE EZ AZ ECSRO TEAM Tongue Ha 5 napot mondanak az lehet 1 hónap vagy 1 hét netán 6 nap. Ale to jest zespół ECSRO Tongue Jeśli powiedzą 5 dni na 1 tydzień do 1 miesiąca, a może 6 dni.
Szóval kérlek legyetek türelemmel. Prosimy zatem o cierpliwość.
Hangsúlyozom ! Podkreślam!
NINCS VÉGE AZ ECSRO-nak ! Końca nie ECSRO's!
Túl sok pénzt hoz Tongue Nem érdemes leállítani ! Zbyt dużo pieniędzy nie jest wart Tongue zatrzymać!
Szóval , nézegessétek a - ot. Więc nézegessétek - więcej. Én mindig írom ha van valami. I zawsze pisać, jeśli coś jest. + Én igazt mondok.... + Mówię, jest prawdą ....
Köszönöm ! Dziękuję!
ha elírtam valamit sry. Błędnie sry jeśli cokolwiek. Beteg vagyok.. Jestem chora ..
Translate google FTW
Y U NO LEIK MEH?!
TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!
Daj +
Napisano 08 luty 2010 - 15:06
dużo idzie zrozumieć ;/

http://www.tv.wrzuc.to/?r=senix <-na limity z megawideo
https://signup.leagu...f=4ba40d9423865 <---zarąbista gra
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »