Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizje

bazzowy97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego niektórzy mają 30 wygranych rankedów i są w ZŁOCIE a niektórzy 400 i Silver lub te ZŁOTO ?

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Bo mogą. Sam mam mało wygranych ranków a i tak siedzę w złocie bez problemów. To wszystko zależy od farta i skilla, jak ktoś wyciągnie ładnego winstreaka to łatwo wybija się wyżej, a jak ktoś na zmiane przegrywa i wygrywa to nawet mimo kilkuset rozegranych gier i tak będzie siedział tam gdzie siedzi. No i jest jeszcze pierwsze 10 rankedów, jeśli wygra się większość z nich lub nawet wszystkie, to gra jest już z górki i szybciej można wbić do złota.

Opublikowano

Ale ja tylko pytam nie znam się tak dobrze bo troche mnie to zdziwiło ze ktos ma 30 wygranych i zloto a niajektórzy po 400 i tak samo > A jeszcze jedno pytanie od czego zalezy jak ktos dostaje 30 PL a niektórzy z 8 a jak przegraja to -30 ? a niektórzy 1 wygrana +30 przegrana -8 , 6

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Ale ja tylko pytam nie znam się tak dobrze bo troche mnie to zdziwiło ze ktos ma 30 wygranych i zloto a niajektórzy po 400 i tak samo > A jeszcze jedno pytanie od czego zalezy jak ktos dostaje 30 PL a niektórzy z 8 a jak przegraja to -30 ? a niektórzy 1 wygrana +30 przegrana -8 , 6

Zależy od ukrytego elo, tzw. MMR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...