Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gold z allegro

MoXeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemq mam do was pyt. Chodzi mi o goldy z allegro chcialbym zakupic gold przez allegro i niewiem czy mnie oszukaja czy nie :c moze ktos juz probowal? I mam tez pyt. Jak by to przebiegalo jak bym juz kupil?

41252549530067718393.png

Opublikowano

WItam ja niestety mam małe doświadczenie z kupywaniem z allegro lecz na pewno jakiś komunikator wchodzi w gre skeyp lub tym podobne , I pamiętaj , że Game forge kara tego typu zachowania .

I to na tyle licze ,że ktoś doświadczony koledze pomoże :P

Opublikowano

Osobiście nie kupowałam golda z allegro, moja przyjaciółka tak. Trafiła na uczciwego sprzedawce i zakup przebiegł pomyślnie. Ogółem firma GameForge zabrania takiego handlu zarówno pieniędzmi w grze jak i postaciami. Jak @up powiedział opinie są ważne, a nawet bardzo , równie ważna jest komunikacja z sprzedawcą. Jeżeli czujesz, że Cie nie oszuka to poprowadzi Cie do końca transakcji :3

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Pamietaj, że gameforge moze zbanowac, jak w logach zobaczy puste 3 kk przeplywajace przez konta. Zawsze daj mu jakies warzywo i poproś o końcówkę 999 (Nie szkoda ci 1 golda). Nawet jak zacznie sie smiac, sproboj tak zrobic, bo juz wiele przypadkow slyszalem, ze jak cos mu dali w handlu, bana nie bylo;

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ja trafiłem na uczciwego sprzedawcę.

Kupiłem u niego 3kk już jakiś tydzień temu.

Bana nie ma. Polecam kupować ale od zaufanych sprzedawców.

Mogę kilku polecić. Zainteresowany? Wal PW.

Opublikowano

Nie można tego powiedzieć.

Są różni ludzie i to zależy tylko od duszy człowieka.

Anyway, jak Cie oszuka, to Gameforge nic z tym nie zrobi, ponieważ ta firma nie popiera handlu poprzez allegro.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mam kilku zaufanych ;)

Nigdy mnie nie oszukali a kupowałem wiele razy.

@up: Może gameforge to nie. Ale allegro na pewno ;)

Opublikowano

raczej uważaj na coś takiego bo nie raz po prostu piszą że mają golda a w rzeczywistości nie mają ja bym jednak wolał nie ryzykować dużo osób oszukuje

Opublikowano

Zawsze patrzcie po komentarzach :-) Jeżeli sprzedawca ten ma 100% pozytywnych komentarzy, a widzimy, że sprzedał już nie jedną sztukę i jest to jego kolejna aukcja to myślę, że nie ma obaw. Dodam też, że czasami w opisie aukcji robią specjalnie błąd a później wychodzi, że to nasza wina.

@ Właśnie zauważyłem aukcję " 1kk = 1.49zł ", a w opisie aukcji jest 1 000 (1k) za 1,49. Proszę uważajcie na tego typu aukcje

v7tfsh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...