Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NX'y

Ślywaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Czy jeżeli wygram jakąś broń z tej skrzyneczki za 2k NX to ona odrazu jest w inventory czy dopiero ląduje w OutBoxie i mogę ją sobie w dowolnym momencie aktywować?

Czy opłaca się kupować wogólę tą skrzyneczkę ?

NX'y kupiłbym sms'em. Zdaję sobie z tego sprawę, że jest to nieopłacalne ale mam prawie 200zł na fonie i nic z tym nie robię :) Wracam do WR po około rocznej przerwie. Mam konto 46 lvl z 2,3 mln dinar :)

Nagradzam za odpowiedzi :)

+jeszcze jedno

NX'y wydać czy czekać na wyprzedaże? Chodzi mi czy były jakieś zapowiadane?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

1. Tą całą skrzynkę możesz przetrzymywać w out box'ie, lecz masz jakiś czas na jej aktywację. Jak ją zaktywujesz i wylosujesz powiedzmy Famasa Gold to on poleci Ci raczej to Inventory, nie do out box ;-) Tak jak z supply box.

Skrzyneczkę się opłaca bo można za 2000 nx wylosować niezłe itemy na 30 dni.

+

Zapowiadane niby przez adminów wyprzedaży famasów, aw50F itd. dnia 24 lipca ;) Więc poczekaj !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kuuuuuuuurka 24 :D TO może mój główny PC z serwisu wróci, bo teraz na lapku matki to ledwo 20-30 fps :) Muszę kurczę pograć mimo to bo rok przerwy to nie mało :D

Takie jeszcze jedno pytanie, czy nasze forum ma jakąś reprezentacje w WR?

Dzięki Wilczek za odpowiedź :-) Ty to jesteś <3

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Kuuuuuuuurka 24 :D TO może mój główny PC z serwisu wróci, bo teraz na lapku matki to ledwo 20-30 fps :) Muszę kurczę pograć mimo to bo rok przerwy to nie mało :D

Takie jeszcze jedno pytanie, czy nasze forum ma jakąś reprezentacje w WR?

Dzięki Wilczek za odpowiedź :-) Ty to jesteś <3

Hah, jaka synchronizacja "Czy ma jakąś reprezentację WR". Oczekujcie dużej niespodzianki :D

A co do tematu, tutaj masz jakąś zajawkę tego co będzie:

http://www.mpcforum.pl/topic/997892-uptade-planowany-na-24-lipca-przedpremiera-d/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

skrzyneczek możesz sobie parę kupić 4fun tym bardziej że teraz one mają bodajże 33% więcej szans na dobry item.

jeżeli chodzi o wyprzedaże to cały czas coś zmieniają a to bronie "zwierzęce" a teraz są famasy za parę dni tak jak mówił wilczek będzie update i wtedy pewnie skończy się famasiarnia i coś innego będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...