Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

błąd+ban

HE!

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam.Zmieniłem nazwe w mapce i przy robieniu w pawno amx wyskakuje taki błąd

C:\Users\User\Desktop\POP.pwn(541) : error 001: expected token: "{", but found "case"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

A o to wycinek z mapy "case"

{
new var = random(4);
switch(var)

case 0: SendRconCommand("hostname •P°O°L°S°K°I Serwer ZABAWY NieZiemskiSkill•");
}

I jeszcze jedno zbanowałem kolesia komendą amx_ban "id" "czas" "powód" to dałem amx_ban "id" "1" "test" i zamiast go na minute to zbanowało go na niewiadomo ile jak go odbanować próbowałem wszystkiego i nic nie dziala

Opublikowano

Snajper... I ty masz moda? :O Boże... Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj i nie SPAM'uj. Możesz zbanować na jakiś czas, ale potrzebujesz odpowiedniego skryptu, poszukaj. A co do unbanowania go, to poszukaj w scriptfiles.

switch(var)
{
case 0: SendRconCommand("hostname •P°O°L°S°K°I Serwer ZABAWY NieZiemskiSkill•");
}

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Pasjonat
Opublikowano

switch(var)
{
}

Dzięki działa :) +

A co do unbanowania go, to poszukaj w scriptfiles.

W scriptifiles szukałem nic nie ma

Chyba nie da się banować na ileś

Za takie coś już bym dawno warna nałapał...

Ty masz moda jak nie masz pojęcia o najłatwiejszej rzeczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...