Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]10 rankow

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega mówi ze jak wygrasz pierwsze 10 ranków to masz Golda IV . Prawda to ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Moze w 2 sezonie moglbys dostac sie do gold po 10 meczach. W tym sezonie maks. Silver I

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Można mieć gold V bosheeeeeee.

Wystarczy że system doda ci platyny/goldy do enemy teamu i wygrasz 10/0 i masz gold

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dokładnie jak użytkownik wyżej, to zależy jakich Ci graczy wrzuci (z jakich lig) Mój kolega wygrał 5/10 i dostał Brąz I (pro players in Bronze all time!) Teraz mu muszę ,,kerować''.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

@up

nie jestem Twoim kolegą oki ? dziękuje.

@topic

graj duo z jakąś platynką i wygraj 10 meczy a bd może w goldV

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

nie jestem Twoim kolegą oki ? dziękuje.

@topic

graj duo z jakąś platynką i wygraj 10 meczy a bd może w goldV

A gdzie ja napisałem że jesteś moim kolegą :O

Opublikowano

Ktoś na twichu mowil ze jak wygrasz 10 z 10 to plat V

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

No to źle mówił.

Opublikowano

Największa głupota jaką widziałem...

System działa według tych zasad :

10 Wygranych - Silver I / Gold V

9 Wygranych - Silver II

8 Wygranych - Silver III

7 Wygranych - Silver IV

6 Wygranych - Silver V

5 Wygranych - Silver V / Bronze I

4 Wygrane - Bronze II

3 Wygrane - Bronze III

2 Wygrane - Bronze IV

1 Wygrana - Bronze V

0 Wygranych - Bronze V

Dodam że wygrać 10 meczy to jest niezwykłe szczęście jak na newbie oraz rzadko kiedy można trafić do Goldu V

Opublikowano

Jak w poprzednich sezonach nie grales rankedow to nie. Natomiast jeśli grales i miałeś za nie dosyć wysokie elo to tak, bo system bierze tez pod uwagę wyniki z poprzednich sezonów

Opublikowano

@up

Rozpiska orientacyjna, mniej więcej prawidłowa. Wszystko jednak zależy od mmr, który zależy od kilku czynników w tym różnicy pomiędzy średnimi wartościami mmr drużyn, ilość wygranych z rzędu, czy grasz w premade itp. Czytałem o przypadku który trafił do Golda III po wygraniu 10 rankedów, ktoś też kiedyś wspominał że nawet Gold I jest osiągalny.

Opublikowano

zależy od typów których dobierze ci do teamu, wbije cie na Silver 2 - Gold 5

Opublikowano

Sam mam już przegrane 4 rankedy i wątpię abym dostał się do upragnionego silver V :) Trzeba mieć spore szczęście aby wygrać te 10 rankedów i dostać się wysoko. Ale takie coś zapewnia dobry start i nie musisz się męczyć z brązem.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Da się dostać do Golda V, oczywiście. Problem jest tylko taki że w lolu jest zrąbany system dobierania przeciwników i doda ci pewnie po 9 wygranych kogoś z brązu :> Wątpię by po 9 wygranych dodało kogoś z platyny, to za duzy przeskok między silverem a platyną.

Opublikowano

@UP Według Ciebie, system jest "zrąbany" jak to sam ująłeś z tego powodu iż nie dodaje graczy którzy przewyższają poziomem newbie którzy dopiero zaczynają przygodę z rankedami? Poza tym, brąz jest na podobnym poziomie co cała masa graczy bez rankingu, dodaje dywizje po 10 meczach, a system nie jest złośliwy czy też chamski, po prostu stara się być uczciwy i jest zdecydowanie lepszy od tego w drugim sezonie.

Opublikowano

jak sie wygra te 10/10 rankow to ma sie silver 1 ! co wy pierdolicie , na golda trzeba miec 20 winow wiecej niz losow ...... sam wiem bo dla kolegi pomagalem < duo >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...