Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URIDUM DODAWANIE

12hogan12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystich

Oferuje moją najnowsze osiagniecie dawanie uridium do statu konta mozna dodawac w roznych ilosciach od 10 tys nawet do 100 milionw

To jest jedyna okazja nikt indziej nie znalazł tego bo sam to stworzylem i dodaje urumidi do kont :)

W razie pyt pisac na gg 46170170 lub na PV na MPC

A ja wole dżem. Kurwa myślisz że aż tak głupiego znajdziesz ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

haha xD pierdole twoje uridium, lepiej byś sie zareklamował klamstwem typu "zwracam PP" :P ale tego też nie zrobisz bo zastrzegam sobie ta nazwe ;):D

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Witam Wszystich

Oferuje moją najnowsze osiagniecie dawanie uridium do statu konta mozna dodawac w roznych ilosciach od 10 tys nawet do 100 milionw

To jest jedyna okazja nikt indziej nie znalazł tego bo sam to stworzylem i dodaje urumidi do kont :)

Ludzie nie dajcie się czasem nabrać! Nic takiego nie istnieje i nie będzie istniało!

A jak jesteś taki cwany koleś to nagraj filmik jak tworzysz konto dodajesz 100 jak ty to napisałeś "milionw" urki i kupujesz wszystko ^^

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Witam Wszystich

Spierdalaj :)

Z takimi oszustwami to na inne forum.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Prosze Cię, takie coś nie istnieje w dodatku jest zakaz handlu na forum a Ciebie podejrzewam o piractwo lecz nie mam na to dowodów. Narazie temat zamykam ty dostajesz 5% za oszustwo a temat ląduje w koszu.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...