Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre słuchawki.

DarHor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić sobie jakieś dobre słuchawki. Kryteria oczywiste, mocny bas, czyste dzwięki i żeby wyglądały też przyzwoicie. Jakie byście mogli mi polecić? Które sami testowaliście i możecie powiedzieć że są naprawdę dobre. Cena to tak żeby nie przekraczała tych 5 stówek. ;)

Opublikowano

@up na allegro te beatsy za 300 zł wydają mi się podróbą. ;/ Kiedyś miałem Solo Hd i były nawet nawet. Ale może są jakieś lepsze i w lepszej cenie niż Beatsy. :)

Opublikowano

Używane osobiście i polecam jak najbardziej w małej cenie przygniata dużo wyższą półkę cenową:

pioneer se-m390

sennheiser hd 202

Opublikowano

Ja mam z iSmart kupiłem w ME. Dałem ok 60 zł. mam już ponad rok i nie narzekam :D

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Monster Beats

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie wiem czy kolega już kupił ,ale ja osobiście polecę Ci Reloop RHP-10 ,cena to 285zł ,u mnie na mikserze przy wzmacniaczu słuchawkowym spokojnie słyszę je przy nagłośnieniu 4000W ,na scenie czy na wielkiej hali

Moim zdaniem:

Zalety:

- Brzmienie zajebiste ,wręcz nie da się opisać

- Wiele kolorów do wyboru ,fajny design

- Jak na te cenę nie ma moim zdainem nic lepszego

Wady:

- mi niestety pękł mały plasticzek chowający słuchawki w środek ,1,5 tygodnia i dostałem nowy egzemplarz z gwarancji :) Ze złamanym plastikiem dało się grać ale było nie zawygodnie

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Ja osobiście polecam słuchawki Sony ,ale to musisz wybrać do swoich wymagań :) W Saturnie lub MediaExpert można przetestować większość słuchawek i zakupić w dobrej cenie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Beats by Dr.Dre / sms audio.

ZR_o79.gif

Opublikowano

sennheiser hd 439 , jak najbardziej polecam. wygodne , czysty dźwięk , mocny bass i zacnie wyglądają.

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Opublikowano

i-plantronics-gamecom-780-7-1-86051-05.j

Posiadam takie słuchawki, polecam - miałem ich bardzo wiele i zdecydowanie są najlepsze. Dobry mikrofon i jakość dźwięku, bardzo dobry bass. Do kupienia m.in. w komputroniku za bodajże 129 zł. (Planetronics Gamecom)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...