Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonusy M2BOB

kubach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie na temat M2BOB'a. Wiem, że jest już pare takich tematów ale są one raczej stare a było już parę aktualizacji M2BOB'a. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest opcja w M2BOB'ie w której ustawiamy jakie rzeczy z jakimi bonusami ma zostawiać. Nie chodzi mi tutaj o tą opcje "zostawiaj itemki z dobrymi bonusami" ponieważ jakoś ona mi nie działa lub mógłby ktoś wytłumaczyć jak ona działa?

Pozdrawiam Glebon.

Opublikowano

Witam,

mam pytanie na temat M2BOB'a. Wiem, że jest już pare takich tematów ale są one raczej stare a było już parę aktualizacji M2BOB'a. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest opcja w M2BOB'ie w której ustawiamy jakie rzeczy z jakimi bonusami ma zostawiać. Nie chodzi mi tutaj o tą opcje "zostawiaj itemki z dobrymi bonusami" ponieważ jakoś ona mi nie działa lub mógłby ktoś wytłumaczyć jak ona działa?

Pozdrawiam Glebon.

M2BOB nadal ma tylko opcje zostawiaj itemy z bonusami. lecz gdy są słabe bonki to sprzedaje. ale FMS, RIB zostawia i pewnie biżuterie i inne z dobrymi bonami też.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...