Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska reprezentacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dzisiaj długo myślałem nad postawa reprezentacji polski itd i doszedłem do wniosku niech skończą z fornalikiem te eliminacje niech cos wygraja zebysmy podskoczyli rankinfu uefa wtedy moze nie bedzie az tak ciezkiej grupy eliminacyjnej do euro 2016 po eliminacjach nowy zagraniczny trener i budujemy sklad od podstaw musi być młody chlopaki musza miec chec do gry o to moj skład taki wymarzony.

Bramkarz:Łukasz Skorupski

Obrona:prawy bereszynski,srodek kaminski ,salamon,lewy jędrzejczyk(wiem że on jest srodkowy ale musi grac na lewej napewno by sobie poradzil on jest najlepszy innych nie mamy)

Pomoc:lewy(rybus),srodek krychowiak,prawy na zmiane kuba z wszołkiem ewentualnie kosecki,ofensywny wolski na zmiane z zielinskim,

Napastnicy:Tu mamy w czym wybierać napewno bedziecie mówili po co lewy itd ale no jest naszym najlepszym napastnikiem musi byc no i może grać z mariuszem stępinskim ,arkiem milikiem i łukaszem teodorczykiem jest duży wybór najbardziej pasuje mi stępiński młody dobrze drybluje.

Aha i jeszcze mam do was pytanie jak zapatrujecie sie na kadre u-21 czy mamy szanse na igrzyska olimpijskie w rio 2016?

Opublikowano

Polska cofa się gospodarczo i w piłce nożnej wszędzie się cofa.Polska to grać nie umie moim zdaniem ,ja to w nie których meczach widziałem co oni robią to krew zalewa.Nie ma szans.A trenerów to ciągle zmieniają był Smuda teraz fornalik i zmiane chcecie.Moim zdaniem to trener powienien być jeden i z nim grać.No poporstu noł koment.

Opublikowano

Polska ma dobrych piłkarzy lecz system szkoleniowy + sztab szkoleniowy idealnie niweluję talenty piłkarzy. Takie jest moje zdanie o piłce w Polsce. Chcesz grać na poziomie i nie zmarnować talentu? Legia,Lech ewentualnie wyjechać za granice i próbować swoich sił. Wrócę jeszcze do reprezentacji, według mnie to jest ogromny zaszczyt w niej grać a to jak piłkarze ją traktują to jest godne pożałowania.

Opublikowano

ja to bym nich zmobilizował zmniejszyć wynagrodzenie za mecz jeżeli jest on przegrany i szybko by się nauczyli grać.

Opublikowano

No że trener zostanie do końca eliminacji to raczej wiadome jest, i dobrze niech tak będzie, gdyby teraz trener się zmienił byłoby jeszcze gorzej. A po eliminacjach tak jak mówisz zagraniczny trener, nie żałować kasy. A do twojego składu to jednak Piszczek by się przydał

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Za dużo kasy dostają. Szwedom obcieli pensje o 50% jak nie wyszli z grupy a z tego co pamiętam mieli w chuj cięzką grupe. A polacy dostali premie. Jaki związek taka reprezentacja.

Opublikowano

Gdyby był dawny skład Polski, to może jakieś szanse byłyby, tak to na razie nie ma sensu pokazywać się na boisku (pomijając piszczka, błaszczyka i lewego).

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

"I potrafię słodko kwaśny być jak chilli gdy się wkurze"

Opublikowano

ja to bym nich zmobilizował zmniejszyć wynagrodzenie za mecz jeżeli jest on przegrany i szybko by się nauczyli grać.

Za dużo kasy dostają. Szwedom obcieli pensje o 50% jak nie wyszli z grupy a z tego co pamiętam mieli w chuj cięzką grupe. A polacy dostali premie. Jaki związek taka reprezentacja.

Widać gówno wiecie. Oni dostają wynagrodzenie równe (W większości) Jednego tygodnia w klubie (Np, Lewandowski, Piszczek i Błaszczykowski), więc opłaca im się grać? Nie, że im się nie chce, ale oni nie mają po co się męczyć, jak w klubie i tak zarobię 100x więcej -.- Gdyby wam ktoś płacił grosze za ciężką pracę, chciałoby się wam?

Opublikowano

Widać gówno wiecie. Oni dostają wynagrodzenie równe (W większości) Jednego tygodnia w klubie (Np, Lewandowski, Piszczek i Błaszczykowski), więc opłaca im się grać? Nie, że im się nie chce, ale oni nie mają po co się męczyć, jak w klubie i tak zarobię 100x więcej -.- Gdyby wam ktoś płacił grosze za ciężką pracę, chciałoby się wam?

To jest gra dla kraju, pieniądze nie powinny grać aż tak dużej roli. A jednak pieniądze znaczą więcej niż sam fakt ze się gra dla ojczyzny.

Opublikowano

Nasza reprezentacja bardzo dobrze gra. Odnosi przecież sukcesy:

- pokonała Liechtenstein 2:0

- udało jej się zremisować z reprezentacją Mołdawii

Jeszcze przed naszymi chłopcami ciężki mecz z San Marino w eliminacjach, mam nadzieję ,że uda im się zremisować. Chociaż porażka z tak silnym rywalem nie byłaby wstydem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To jest gra dla kraju, pieniądze nie powinny grać aż tak dużej roli. A jednak pieniądze znaczą więcej niż sam fakt ze się gra dla ojczyzny.

Gra dla kraju, który nic nie oferuje piłkarsko. To ma być dla nich zachętą?

Nasza reprezentacja bardzo dobrze gra. Odnosi przecież sukcesy:

- pokonała Liechtenstein 2:0

- udało jej się zremisować z reprezentacją Mołdawii

Jeszcze przed naszymi chłopcami ciężki mecz z San Marino w eliminacjach, mam nadzieję ,że uda im się zremisować. Chociaż porażka z tak silnym rywalem nie byłaby wstydem.

Oby dociągnąć 0:0 do przerwy z San Marino.

Opublikowano

Nasza piłka nożna spadła na psy ;3

nie mają szans :D

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Euro 2012 wyszło słabo finansowo oraz sportowo.

Zobaczcie na Ukrainę w trudnej grupie byli no i jeszcze wygrali ze Szwedami.

A my z Grecją i Czechami a ich kibice mają piłkę nożną za przeproszeniem w dupie a Rosja to słaba ostatnio była.

Najgłupszy polak to kibić piłkarski.Łaża takie debile na mecze płaca kase i śpiewają Polacy nic sie nie stało.To dzięki wam debilki te klowny boiskowe mają grę gdzieś,bo i tak bedziecie sie cieszyć i łazic na mecze.A oni zgarniac kase za porażki.Wiecej rozumu od was kibice z bożej łaski maja smierdzące skarpety piłkarzy.Rozwiązać związek kopaczy leśnych dziadków wysłać do lasu boiska zaorać i posadzić ziemniaki. Polskie stadiony to jedynie "odgromniki" agresji, beznadziei i frustracji, które trawi młode pokolenia.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Moim zdaniem na Euro zawiodła skuteczność. W każdym meczu mieliśmy więcej strzałów od przeciwnika i nic z tego nie wynikało.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A Boniek to chyba jest nie normalny powiedział ze idealnym kandydatem na następce fornalika będzie nawałka wtf?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...