Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Astium - O becie

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem astium jest w 90% pod is

Moim zdaniem idź się prześpij :)

Żaden serwer szykry nie był pod is"a

:)

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Moim zdaniem idź się prześpij :)

Żaden serwer szykry nie był pod is"a

:)

Znam tylko 2 serwery, które były nie robione pod itemshop. + serwery hamachi. Powiem ci kolego, że nikt ci nie postawi serwera maszyna 1,5tys zlotych strona 800zl i inne wydatki zalozmy 3tysiace zlotych + duuużo pracy po to żeby stał i nie zarabiał :) Także , KAŻDY serwer będzie dla pieniędzy pytanie tylko czy administracja to pokaże czy nie :)

Pokaże znaczy, czy będzie się zajmować graczami czy też nie . < - więc tylko w ten sposób można oceniać jakąkolwiek administracje, a co do Astium myśle , że graczy nie olewają

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Znam tylko 2 serwery, które były nie robione pod itemshop. + serwery hamachi. Powiem ci kolego, że nikt ci nie postawi serwera maszyna 1,5tys zlotych strona 800zl i inne wydatki zalozmy 3tysiace zlotych + duuużo pracy po to żeby stał i nie zarabiał :) Także , KAŻDY serwer będzie dla pieniędzy pytanie tylko czy administracja to pokaże czy nie :)

Pokaże znaczy, czy będzie się zajmować graczami czy też nie . < - więc tylko w ten sposób można oceniać jakąkolwiek administracje, a co do Astium myśle , że graczy nie olewają

Potwierdzam w 100% ; d

Opublikowano

moim zdanie startowanie servera pod koniec miesiąca czy w 2 miesiącu jest głupotą ponieważ Aincrad tez tak startuje a oni będą mieli na pewno duzo wiecej nowości niż wy wiec jak dla mnie to głupota ani wy nie zarobicie ani oni

Opublikowano

Moim zdaniem astium jest w 90% pod is

A widziałeś serwer nie pod IS ?? myślisz że serwer będzie żył miłością do graczy ? :D

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

moim zdanie startowanie servera pod koniec miesiąca czy w 2 miesiącu jest głupotą ponieważ Aincrad tez tak startuje a oni będą mieli na pewno duzo wiecej nowości niż wy wiec jak dla mnie to głupota ani wy nie zarobicie ani oni

Aincrad to nie konkurencja... do Santriela nikt nie pojdzie

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

A widziałeś serwer nie pod IS ?? myślisz że serwer będzie żył miłością do graczy ? :D

JA WIDZIAŁEM TAKIE SERWERY.

SERWER POD IS , A SERWER Z IS TO DRIE RÓZNE SPRAWY.

W SERWERZE POD IS NP. SŁABO DROPI MEDALE KONNE PO TO ZEBY KUPOWAC KONIKI W IS , PRZEPUSTKI NA RÓZNE MAPY ONLY IS , RZECZY KTÓRE MOZNA ZDOBYC TYLKO W IS.

W SERWERZE Z IS JEST IS ALE RÓWNIE DOBRZE WSZYSTKO MOZNA DROBYC W GRZE , AIS TO TYLKO UŁATWIENNIE

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...