Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Meczyk w silver I ;)

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki sobie ss z meczyku w silver 1 :)

w teamie gold5, gold 5 ,gold 3 i silver 1

jayce gold 5 nafeedowal renektona,renekton zaczal chodzic po midzie i bocie i wycarrowal im gre

oczywiscie jayce siedzial na topie i chodzil po jungli,a i tak mial male last hity

2x jungle,trolle sie klocily ktory powiedzial pierwszy,wzialem adc to nastepny troll wzial oczywiscie 2 adc bo pisal ze on nie umie innej lini...a ja dravenem musialem solo top :D

to byl ranked,oczywiscie przegrana :/ do golda chyba nie wejde :P

wtf_qq_gay.png

baner.png

Opublikowano

pomylił mi się mecz ;d ,ale to nie wyklucza faktu ze mialem troll team ;/

@UP to nie jest diamond 1 zebym ogarnial solo topa dravenem... a pozatym spojrz na reszte teamu,2 jungle 2 adc :s

baner.png

Opublikowano

Co ma diamond 1 to grania topa dravenem? Jak umiesz grać dravenem to nie ważne czy to bot czy top zawsze dasz rade. To co teraz napisałeś to tylko marna wymówka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP czlowieku czy ty nie widzisz ze mam 2 junglerow w teamie i 2 adc ? sprobuj wygrac taki mecz i wrzuc mi screena... ta mf miala jeszcze 0/10... wez chlopie wygraj dravenem na khazixa,na poczatku go cisnalem,ale jak mial ulta to mnie miazdzyl na kombo,bo draven to 0 escape,bez stuna... tylko marny slow... nawet nie bylo za co kupowac wardow,bo kase na itemy trzabylo... wpadali do mnie z bota,z jungli... nie miałem jak grać,w 5 minucie pushneli mi wieżę w 3osoby ...jak chcesz nabijac glupie posty i mowic jaki to jestem slaby,to nie czytaj tego tematu

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...