Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonusy w grze.

mam_WH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy mógł byś mi napisać na jakie bonusy patrzeć w broni zbroji itp dla specjalisty? Bo mam dużo itemków 1 ma przebicie 2 odbicie i nwm co lepsze od czego :D

Opublikowano

specjalista dwuręczny? Zaraz napiszę Ci

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

A czy mógł byś mi napisać na jakie bonusy patrzeć w broni zbroji itp dla specjalisty? Bo mam dużo itemków 1 ma przebicie 2 odbicie i nwm co lepsze od czego :D

Moc, Krytyk, Obrona, Odbicie, Przebicie pancerza

Admin Cienia
Opublikowano

Ozdrowienie - mniejszy czas cooldownu skilli

Moc - ilość zadawanych obrażeń

Skoro moc to obrażenia to "Obrażenia" to też obrażenia ?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

a Moc to nie tylko obrażenia magiczne przypadkiem ?

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Moc jest bardzo ważna, ale u np. Control wizarda, bez mocy nic nie osiągniesz tą postacią, Denisior wprawdzie u controla jest również ważny krytyk i ozdrowienie ale moc to podstawa, aby skille ciachały z należytą siłą.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pytanko gram manipulujacym czarodziem niech ktos bardzo madry i doswiadczony powie mi jaki set skladac po wbiciu 60 lvl-a i gdzie mam go szukac i jakie statystyki sa najwazniejsze dla tej postaci tak po ludzku z góry dziekuje:)

Opublikowano

Odpowieć nie jest łatwa . Jest parę setów dla CW   ja noszę WEZYRA  to  chyba najlepszy.

można go dropnąć na T2 w podziemiach ( w tej chwili bardzo trudno )  leci sama biżuteria .

Najpierw  kupić  set  za chwałę  w sklepie ostrzy żeby mieć odpowiedno wysoki  GS  ;)  potem robic T2

ps. mam  WEZYRA i znowu dylemat , można samemu zrobić w profesjach z lodu dobry set. tak czy owak sprawa bardzo dyskusyjna :ninja:

2rhb6l4.jpg             

Opublikowano

A zna ktos moze jakas fajna polska gildie ktora naprawde powie jak grac co zbierac i pomoze w dungeonach? bo w tej co jestem to jakas lipa jest:(( pozdrawiam i czekam na propozycje

Opublikowano

Mam pytanko gdzie leca czesci setu arcymaga w t1 bo buciki juz mam ale nie wiem gdzie leci reszta a nie chce w kolko biegac i tego samego zbierac bo poki co jest niby jakis bug na jakies skrzynki w t2 i kazali mi zebrac set z t1 jak ktos moze prosze o pomoc

Opublikowano

Mam pytanko gdzie leca czesci setu arcymaga w t1 bo buciki juz mam ale nie wiem gdzie leci reszta a nie chce w kolko biegac i tego samego zbierac bo poki co jest niby jakis bug na jakies skrzynki w t2 i kazali mi zebrac set z t1 jak ktos moze prosze o pomoc

Daj boże z Szalonego Smoka(MD) leci hełm. Zbroja z Tronu idris.(Idris) Rękawice ze Skrytowieży.(CT)  Broni wchodzących w sety T1 nie musisz mieć.

Opublikowano

Mam pytanko kto mi powie zdradzi tajemnice podpowie albo cokolwiek skad brac astrale? dzienie zarabiam 10-30k a itmki sa po 200 300 k itp wiec w zyciu nie nazbieram na nic:( dziekuje z gory za miła i dobra wypiedz ewentualnie pomoc

A i jak juz tu jestem to mam pytanko bo nie chce zmarnowac postaci ma ktos albo wie gdzie znalesc dobry builid na Czarnoksieżnika plagi?

Opublikowano

Mam pytanko kto mi powie zdradzi tajemnice podpowie albo cokolwiek skad brac astrale? dzienie zarabiam 10-30k a itmki sa po 200 300 k itp wiec w zyciu nie nazbieram na nic:( dziekuje z gory za miła i dobra wypiedz ewentualnie pomoc

A i jak juz tu jestem to mam pytanko bo nie chce zmarnowac postaci ma ktos albo wie gdzie znalesc dobry builid na Czarnoksieżnika plagi?

1) Robienie dziennych - 24k ad. Lub lochy na greedzie lub split run.

2) Nowa klasa, więc poczekaj trochę na jakiś. Ewentualnie metodą prób i błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...