Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RengerS.pl [Dedyk]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem wcześniej i trochę mnie wkurw.. znaczy zirytowaliście tym że usunęliście to wszystko. Mam tylko nadzieję, że będzie on stabilny i całodobowy

Opublikowano

Była prośba o usunięcie drugiej prezki ;) jak widac mody się nie interesują . !

Którą usunąć? Tą czy starą? A tak przy okazji to usuń ts'a i dodaj skan - masz godzinę.

Opublikowano

Hmm, patrze na bronie myślę hard, patrze skile od razu P, NPC pod easy, jaki to jest serwer??

Tak czy inaczej wbije, jaki max lvl ? Te ulepki tylko ze smoka ?

Masz napisane w prezentacji.. Widać, że tylko lecisz po obrazkach, a reszty nie czytasz.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Masz napisane w prezentacji.. Widać, że tylko lecisz po obrazkach, a reszty nie czytasz.

Od razu hejt, Tak patrze po obrazkach, nie potrafię dobrze czytać, to nie czytam. Po npc to jest easy, co z tego, że jest napisane medium, jak są ludzie co na PL-u w 1 dzień wbijają 50 lvl+ (24h), więc tym się sugerować nie można.

Opublikowano

Własnie jak wchodzą bony... Dajcie tabelke z bonusami. A i gdzie sie wchodzi na smoka itp? Jeżeli wgl jest bo ulepki trzeba gdzies dropic.

Opublikowano

Którą usunąć? Tą czy starą? A tak przy okazji to usuń ts'a i dodaj skan - masz godzinę.

Czego skan ?

Opublikowano

Czego skan ?

Skan clienta i usuń mi tego ts'a.

Każdy plik wysyłany na Forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online (np.http://virustotal.com/

lub inny zaufany skaner plików) Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci zrzutu ekranu z załączonym plikiem lub odnośnika do wyniku. W przypadku, gdy waga pliku jest zbyt duża wymagane jest wstawienie do tematu zrzutu ekranu z przeskanowanym plikiem przez domowe oprogramowanie antywirusowe.

Pozostało 30 min jak tego nie zrobisz - kosz.

Opublikowano

Przeskanuj swoim antywirusem clienta bo ci prezke zamknął. napisz jak bony wchodza.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Pytanie do administracji:

- Jak jest z kasą i ile kosztują zmianki

Wiecie ,że lepiej jak zmianki będą tanie bo ludzie na bsie chcą jechać a jeżeli tego zabronicie to będzie mało graczy :).

Wbiję na pewno !

c2br.jpg

Opublikowano

Pytanie do administracji:

- Jak jest z kasą i ile kosztują zmianki

Wiecie ,że lepiej jak zmianki będą tanie bo ludzie na bsie chcą jechać a jeżeli tego zabronicie to będzie mało graczy :).

Wbiję na pewno !

Do 70lvl z 300kk-400kk uzbierasz ;) bo tyle uzbieralem

Opublikowano

da rade na 110 lvl zmienić profesje ? czy bez is sie nie obejdzie?
proponuje dodać owy zwój do jakiegoś trudnego bossa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...