Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PSD Heaven Layout Private Serwer

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373293845-U247153.png

Wredna łamie "zasady" i tworzy coś, co bardzo rzadko można spotkać na polskich, prywatnych serwerach mt2 ;-)

Większość szablonów stron jest ciemna, mroczna, w stylu rpg lub nawiązująca do azjatyckich klimatów.

Mam dla Was coś nowego. PSD Szablonu strony, która mam nadzieje zniszczy stereotyp już nudnych, ciemnych layoutów.

1373294073-U247153.jpg

Obrazek został zminimalizowany na potrzeby forum. Nie odzwierciedla oryginalnego rozmiaru szablonu.

Zastrzegam sobie prawo do grafik zawartych na szablonie. Zabraniam ich edycji z wyjątkiem loga oraz miejsca na FB.

Jeżeli ktoś zdecyduje się zakodować i umieścić na swojej stronie wymagam umieszczenia mnie, jako autora w stopce.

Zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych z późn. zm. wyróżnia: autorskie prawa osobiste oraz autorskie prawa majątkowe.

Graphic Project by Feisty-Graphic.

DL:

http://www.sendspace.com/file/fmocmj
https://www.virustotal.com/pl/file/ee9abe9500495e2f82822733e12b036b92ff24177651a0cf601ad67623c6ce5d/analysis/1373294451/

Opublikowano

Nie podoba mi się. Przypomina strone sklepu z sukniami ślubnymi. I jest zbyt jasno. Na dzisiejsze czasy layouty tylko i wyłacznie związane z ciemnością, lub smokami.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie podoba mi się. Przypomina strone sklepu z sukniami ślubnymi. I jest zbyt jasno. Na dzisiejsze czasy layouty tylko i wyłacznie związane z ciemnością, lub smokami.

Na zagranicznych serwerach mt2 jest bardzo dużo jasnych layów, nawet kilka w podobnym stylu ;-) Tam już ere ciemnych layoutów mają za sobą i poszli o krok dalej.

Opublikowano

Nie pasuje do metina tak jak napisał kolega przypomina stronę z sukniami. Ale jesteśmy w Polsce a nie za granicą ...

Ale to też zależy od gustu Mi się trochę nie podoba

#JebacSygnatury

Opublikowano

Mi sie podoba.

W Polsce tak jest jeden serwer ma cos na czarno to odrazu 'Nie pasuje do Metina"

Tak jak mowie fajna praca :)

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Mi sie podoba.

W Polsce tak jest jeden serwer ma cos na czarno to odrazu 'Nie pasuje do Metina"

Tak jak mowie fajna praca :)

Ale tutaj chodzi o biały arczi :D O ile zrozumiałem to co napisałeś :)

Mi sie nie podoba także, pasuje mi to na strone zakladu pogrzebowego :D

Opublikowano

Gdy wredna zakłada temat w dziale Metin2 to z góry wiadomo że to będzie co najmniej bdb ;) Świetna praca :D Mam nadzieje że pojawią się strony odbiegające od tych ciemnych barw i będzie więcej stron takich jak ta :)

Opublikowano

Gdyby ten layout był bardziej w niebieskich kolorach z elementami Berana Setaou zamiast szamanki ze skrzydełkami to by był wyjebany w kosmos ;D

Opublikowano

Jeżeli ktoś uważa, że szablon pod metina musi być w ciemnych kolorach to jest upośledzony albo ślepy.
Trzeba być otwarty na nowe rzeczy a nie tylko monotonia w stylu, temacie czy ustawieniu boxów.
Propsik za pracę.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Bardzo fajny szablon a mam pytanie mógłbym go sobie edytować w niektórych elementach ? :D

@edit

A dobra nie zauważyłem ale w sumie i tak nie ma co tam edytować po krótkim namyśleniu prócz tej szamanki xD

Opublikowano

A według mnie ta grafika pasuje do metina. Jest to jakaś nowość/innowacja, dobrze, że ktoś jeszcze ma świeże pomysły i stara się tworzyć coś nie tak monotonnego jak dotychczas. Wredna wykonała to w stu procentach dobrze, brak jakichkolwiek błędów jeśli chodzi o grafikę więc myślę, że na pewno ktoś z tego skorzysta czy to do nauki czy pod stronę swojego serwera. Genialnie ci wyszły te skrzydła dla szamanki, są idealnie dopasowane.

Opublikowano

Najpiękniejszy layout jaki widziałem

<3

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna strona lecz brakuje jej tego czegoś by przyciągała xD

Może dlatego że aż tak biało jest na niej a szachownica nie za bardzo pasuję do metina :)

Łap + za starania ;)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...