Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarowane na SG

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... Jestem już monco wkurw... Nie weszło mi czarowane 12 razy na m1, używająć Z'etek + staruszki, a ludzie się mi dziwią, że mi za 2-3 razem nie weszło -.- Co ja mogę zrobić? Wkurw**** jestem na maxa. Bo kasa poszła cała na jeden skil. Mam KU czarowane a nawet go użyć nie mogę!

Opublikowano

To kwestia farta, na wejście na 17lv na m1 jest 25% tylko tyle moge ci powiedzieć. Po prostu nie masz szczęścia. Na pocieszenie ci powiem, że kiedyś wir na pl'u mi 8 razy nie wszedl :D.

Opublikowano

Pocieszenie. Mi 12 razy jak na obecną chwilę i jestem mocno poddenerwowany -.- A na dodatek spaliło mi zbroję 1k HP na... +1 -.-

Opublikowano

Taka gra, wymagająca wiele cierpliwości^^ Generalnie wszędzie opiera się na farcie: a to u kowala, a tu z KD, a tu z KU, dropem itp. itd. A co do tych amulet'ów ja bym temu osobiście nie ufał, gdyż kiedyś też tego użyłem i po otwarciu 500 małzy~ dropły mi 2 perły także.. :D

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. Też gram na SG i czarowane wbiłem za 7 albo 8 razem. Tak samo miałem przy drugim skillu który na m wszedł po 5 ozetkach.

2l6yat.jpg

Opublikowano

Kiedyś też tak miałem z Aurą . Resetowałem 10 razy , aż się wkurzyłem i wbiłem 20 lvl . Skill wszedł na 18 . Większych problemów nie było , ale lepiej aby wszedł na 17 .

Kwestia szczęścia .

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie weszło mi za 27 razem. Nie gram tam xD Całą kasę wydałem. Temat do zamknięcia :D

Opublikowano

Do starszej pani po amulet ;>

amulet działa na yangi , jezeli masz pecha dropisz mniej yang

co do skilla proponuje iśc innym buildem postaci

np u woja ja robie pierwszy berek bo oz'etki auty są tansze niż berka

wbij 30 lvl zacznij łowić a kasa sie znajdzie na resetowanie

potem wbij 35 i wbij 2 skill na M

grając surą zrób pierwszy skill strach lub wir , zależnie od upodobania , na 30 lecisz ryby łowić lub rudy kopać na sohan , zarobek nie jest zły , zaczynasz resować i wbijasz 35 robisz 2 skill i juz dalej leci "lajtem"

Opublikowano

Nie grać z tego powodu, że skill nie wszedł? Nie mam słów...

. Nie musisz komentować. To była moja decyzja + masz raport za pisanie w temacie który był do zamknięcia.

@Up To samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...