Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetect] Global Inventory + dodatki

PELIKAN13PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Cheata

Infestation NEXT LEVEL Trainer

System Operacyjny Na którym Był Testowany

Windows 7 / Windows xp

Film Instruktażowy

Dodatkowo opis jak go odpalić

Doszła mała zmiana (17.07.2013r)

Global Inventory

1.Pobieracie

2.Odpalacie grę do okna wyboru postaci, potem odpalamy hacka

3.wybieramy sloty które mają mieć możliwość zostawiania itemków.

4.Logujemy się do gry postacią która jest w "podróży".

5.Następnie możemy się wylogować i gotowe, itemki można zostawić i wziąć inne

Dodatkowa ciekawostka

Od razu po włączeniu cheta w oknie wyboru postaci, gdy zaznaczymy jaki slot ma odłożyć itemy i przejdziemy od razu do inventory, to można itemki odłożyć. choć nie widać naszego magazynu. Plusy tego ?? odkładamy od razu itemki bez konieczności logowania się i wylogowywania. Minus niemożna nic wziąć, dopiero po zalogowaniu i wylogowaniu.

Zmiana Skina Postaci

1. Jak już odpalimy cheta wybieramy zakładkę Skin Chenger

2. Najpierw wybieramy skina strzałkami na obrazku potem klikamy który slot ma mieć tego skina.

Zmiana Nicku postaci

1. po odpaleniu cheta jest to zakładka nr 1. Na samym dole mamy pole do wpisania nazwy postaci (nick).

2. Następnie zaznaczamy który slot ma mieć taką nazwę i to tyle ;)

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/453a14e9930b08f3e3ce12f7455f5f31a06a1d96e6f0e9c313ae21fcd1437772/analysis/1374018560/

Download

versja 1.2.1 + LEVEL UP (zmiana skina)

http://www.sendspace.com/file/a4gtiy

http://przeklej.org/file/c4J2ND/Infestation.NEXT.LEVEL.Trainer.rar

http://speedy.sh/hU7FP/Infestation-NEXT-LEVEL-Trainer.rar

Aktualizacje tematu i info co do hacka/Dodatkowe Info ode mnie

Hack działa w 100% sam go używam jak na razie to mój 2 dzień używania go i bana nie dostałem a konto nadal mam ;p

Wiec nie obawiajcie się choć pamiętajcie że używacie go na własną odpowiedzialność.

Jak na dzień dzisiejszy tzn. 11/07/2013r Cheat nadal działa

12.07.2013r - Temat zaktualizowany

13.07.2013r - Na prośbę użytkownika dodałem nowe linki do pobrania hacka, jak również dodałem nową wersję która wprowadza zmianę skina, niestety wizualnie ale zawsze coś. fajnie gra się zombiakiem ;p

14.07.2013r - Zmiana/błąd z rejestracją konta, Rejestracja z ręcznym przejściem na stronę. Cheat dział nadal poprawnie.

15.07.2013r - Kolejna aktualizacja tematu i cheta. Hack zostaje pod tą samą wersją lecz nie trzeba się już rejestrować, dzięki czemu niema już problemów z jego użyciem. Niestety nieco gorsza jakość wyglądu. Dodatkowo mała ciekawostka która zainteresuje na pewno sporą ilość graczy. Dokładnie ta sama grupa która zrobiła tego cheta pracuje nad stworzeniem darmowego cheta, który będzie miał ESP aima itp. trzymam za nich kciuki ;p

17.07.2013r - Od teraz cheat ma zmianę nazwy na Infestation NEXT LEVEL Trainer, dodano możliwość zmiany nazwy postaci.Dziwne że nie zmieniają wersji cheta, ale to mniejsza ;p

Status: Undetected

Aktualizacje

UPDATE 1.2.1 + Zmiana Skina + zmiana Nicku
#Dodano wszystkie sloty postaci

#Dodano Slot1
#Dodano Slot2
#Dodano Slot3
#Dodano Slot4
#Dodano Slot5

#Dodano Możliwość zmiany skina

#Dodano Możliwość zmiany Nicku

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to prawda też mnie to przeraziło ale ja jestem ryzykant i choć nawet jest tyle wirusów to i tak testuje więc jakby co możesz poczekać, a będę informować czy cheat działa i czy konto jest nadal moje ;p

Opublikowano

@2x up

Za dużo wirusów?

1. Sprawdź jakie to są antywiry

2. Sprawdź jakie są to typy wirusów.

AutoIT, hmmm.... To jest normalny wirusów. Nie trzeba się tego obawiać.

Ah i tak btw. nie widziałęm jeszcze cheata bez wirusa :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

-_-

A co napisał autor?

Dodatkowe Info ode mnie

Hack działa w 100% sam go używam jak na razie to mój 2 dzień używania go i bana nie dostałem a konto nadal mam ;p

Wiec nie obawiajcie się choć pamiętajcie że używacie go na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

niby jakim cudem to działa? rejestruje się na niemieckiej stronie i co wszystko samo się robi? Za proste by to działało. Czekam na konkretny film zrobiony z dokładnym komentarzem, bądź wypowiedź osoby, która naprawdę to przetestowała, a nie teksty nic nie mówiące "działa"

wgl dziwi mnie to, że na unkowncheats nawet o tym nie piszą. Co jest bardzo interesujące.

Opublikowano

Jak się zarejestrowałeś wyłączasz Infestation Trainer następnie odpal grę i gdy wybierasz postać minimalizujesz grę włączasz Infestation Trainer logujesz się i zaznaczasz ptaszkiem Slot1 Globales Inv następnie wybierasz postać na slocie 1 (bo tylko na tym działa) wchodzisz do gry i jak się wylogujesz to masz inventory jak byś był w safe zonie. Że nie piszą na unkowncheats to nie znaczy że zaraz nie działa są jeszcze inne strony z hackami.

76561198079097587.png

Opublikowano

Może mi ktoś dokładnie napisać co ten hack robi? Możemy odkładać itemy do vault z dowolnego miejsca, czy jak?

76561198026780786.png

Opublikowano

@2x Up

Tak można z dowolnego miejsca lecz tylko na postaci która jest u Ciebie na pierwszym slocie inne nie można.

76561198079097587.png

Opublikowano

Działa :)

Jednakże, nie będę używać bo mam steamowskiego WarZ, ale innym polecam bo działa! :)

Opublikowano

Ja również posiadam steam i na nim mam infestation i to nic nie robi, cheat działa bez zarzutów . W razie jakiegoś info piszcie ty lub do mnie na PW :D

Teraz cheat działa na każdy slot :) co do działania hacka będę codziennie aktualizował póki co cheat jest Undetected

Opublikowano

No w końcu jest na wszystkie sloty dzięki za informacje dzisiaj jak wstanę przetestuje u siebie.

// Jak na ten czas strona tego hacka nie działa i nie da się zalogować już czekam z 2 godziny bo myślałem że to naprawią szybko. :(

76561198079097587.png

Opublikowano

Wytłumaczył by mi ktoś o co w tym hacku chodzi ? :>

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

@UP

Chodzi o to że dzięki niemu można w dowolnym miejscu po wylogowaniu się z serwera brać oraz wkładać rzeczy do głównego inventory

76561198079097587.png

Opublikowano

Na serio nie da sie zarejestrować, albo tak jak jeszcze wczoraj wyskakuje jakaś całkiem inna stronka z hostingiem na której nie ma wgl mowy o jakiejs rejestracji czy czym kolwiek, albo tak jak już dzisiaj nic się nie ładuje, wyskakuje aboutblank i coś tam po niemiecku ze nie można się połączyć.

Opublikowano

wszystko działa tylko temat nie jest aktualizowany przez autora ponieważ jest inny luncher z inną stroną o ile się nie mylę bo ja korzystam cały czas i wszytko mi działa.

76561198079097587.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...