Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą spadajacy fps

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tak jak w temacie wszystko wyglada tak .. gram sobie spokojnie od jakis 2 tygodni na stalym fps 20-35, grafika i wszystko jest na najnizszej jakosci i tak gralem kilka tygodni cala gre te 20+ fps ale od wczoraj znowu zaczely mi podczas gry spadac fps z tych 20 do np 3 max 10 dzieje sie to po jakis 20 minutach gry trwa okolo 5 minut potem wszystko wraca do normy .. i za jakies 10 minut znowu i tak do konca gry kolejna gra tak samo ..

jak mowilem jeszcze przed wczoraj przez kilka tygodni wszyskto dzialalo dobrze wczesniej tez mialem taki problem jakis miesiac temu potem to sie naprawilo a teraz znowu ...

gralem przez rok i wszystko bylo dobrze jakies pol roku temu zaczelo sie psuc ..

mozecie cos na to porawdzic ? wydaje mi sie ze to przez przegrzewajacy sie komputer mam laptopa .. podkaldke chlodzaca srodek laptopa wyczyszczony ale karta "troche " sie grzeje ;/

chociaz moze byc to tez z innych powodow .. wszyskto jest wyczyszczone CC i tak dalej ..

mozecie mi cos poradzic ? ^ ^

Opublikowano

juz wszystko robilem .. z tego i nic nie pomaga czyscilem wszystko tez .. na forum lola zobaczylem ze ne tylko ja mam taki problem ;p i podobno wszystko zaczelo sie od patcha 3.5 czy jakos tak ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...