Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] ESP BOX+ anty SS [Detected]

Littlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Przedstawiam Cheat mojego autorstrwa na dzien jest nie wykrywalny przez PB oraz posiada funkcje Anty Screenshota,jak wiemy gdy banuje nas pbbans robi nam screenshota tutaj eliminujemy ten problem ponieważ dodałem funckje anty ss

Update:

Zrobiłem drugą wersję hacka,Jako ze niektórzy z was mieli problem z uruchomieniem w folderze esp box v2 będą pliki Dll które trzeba uruchomić za pomocą injectora który również znajduje sie w paczce

Instrukcja jak odpalić wersję drugą:

-Wchodzimy na server

-gdy zaladuje sie mapa wychodzimy do pulpitu

-odpalamy winjector i wybieram proces bf3.exe oraz plik dll

-Funkcje odpalamy:

F1-aimbot

F2-No recoil

F3-wallhack

F4-esp box

F5-Anty ss

Funkcje

-No Recoil/No spread

-wallhack

-fixed crosshair(coś dla snajperów)

-Esp Box

-Anty SS

Instrukcja:

-Pobieramy Hacka

-Dołączamy do serwera

-Kiedy załąduje się mapa włączamy hacka nie wczęśniej

-Włączamy Potrzebne nam funckje

Hack będzie Updateowany więc po każdym patchu będzie mały update Pozdrawaim ,do poprawnego działania hacka potrzebujesz net framework 4.0

UPDATE 07.12.2013 AIMBOT Raz działa raz nie postaram sie to poprawić w następnym update

Download:

http://www47.zippyshare.com/v/25575780/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e271e39c105b061f0a48765487ffd2ad61c211e7222e102627744954c56f9245/analysis/1371991303/

fw3bf3sshot017.jpg

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działą,tylko niewiem jak z anty ss bo jeszcze nie dostałem bana :D,dodam również że potrzeba ner framework 4.0 do poprawnego działania

Opublikowano

Po pierwsze: Za ESP nadal Dice banuje konta.

Po Drugie: Jeśli jest Anty SS oznacza to że nic nie widać na SS a co za tym idzie sami się w walamy w bagno, bo od razu widać że coś jest nie halo na zdjęciu naszego celownika i otoczenia.

Po Trzecie: Moim zdaniem ten cheathttp://www.mpcforum.pl/topic/948252-undetected-bf3-hack-by-mrcath-16-may-2013/ jest lepszy od tego twojego co nie zmienia faktu że jest gorszy.

Po prostu nie potrzebne te ESP jest przy tym.

Ze statystyk wynika że najczęściej banowane konta były właśnie przez ESP.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

@NeiZnAnY Anty ss włączamy w menu cheata,gdy mamy aktywnego anty ss poprostu nie są pokazane nametagi wrogów,esp box,żółty celwonik.

Kiedy zrobi nam pbbans ss poprostu screenshot będzie taki jakbyśmy grali bez cheata.Wrzuciłem plik na inny hosting teraz nie powinno być problemów z pobieraniem

Pozdrawiam.

Opublikowano

A więc z ciekawośći uruchomiłem cheata na serwie włączyłem sobie anty ss oraz reszte funkcij,

następnie zrobiłem sobie ss frapsem oraz komendą w battlefield 3 odziwo na screenie nie było widać esp boxa ani niczego innego co wskazywałoby że gram na jakiś cheatach.

Druga sprawa że musiałem wyłączyć firewalla ponieważ blokował mi cheata reasumując cheat jest dobry,anty ss działa bez zarzutu +dla autora i może jakieś info o paypalu jakiś donate pośle :)

Czekam na jakiś porządny 4Fun 900% expa :E

Opublikowano

Ludzie. CHEATY TO WIRUSY TAK TAK SAMO JAK INJECTORY ZROZUMCIE !!!!!

I co do tych czarnych SS to za to nie ma bannana bo na win7 i tak nikomu pb ss nie zrobi bo jest zbugowany :F

OndteAw.png
Opublikowano

Ludzie,hack,injector zawsze będzie wykrywane przez antywirus jako zagrożenie ponieważ ingeruje w procesy.

Przykładowo włączając tego hacka on ingeruje w proces battlefield3.exe antywirus odczutje to jako spyware czy inne ustrojstwo,zawsze tak jest i zawsze tak było.

Nikt cie nie zmusza do pobierania cheata,kilkanaście osób już pobrało komputery im nie wybuchły,i cieszą się grą na serwie

Pozdrawam.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale po sciągnięciu już nie jeden raz i po wypakowaniu mam pusty folder...i nie idzie go otworzyć...jak robie podgląd w rarze to widze plik exe ale nie mogę go uruchomić..nawet przez administratora.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale po sciągnięciu już nie jeden raz i po wypakowaniu mam pusty folder...i nie idzie go otworzyć...jak robie podgląd w rarze to widze plik exe ale nie mogę go uruchomić..nawet przez administratora.

dokładnie mam to samo,net framework 4.0 zainstalowany przed ESP BOX - win7

Opublikowano

w v2 pliki dll [są tam trzy] ładujemy po kolei do injectora a potem exit - tak ma być

przepraszam ale jestem zielony w tym temacie.

Opublikowano

Niestety cieszyłem się krótko...działac mi już działa V2 ale po wlaczeniu aimbota po parunastu sekundach crashuje się gra z bledem APPCRASH..

Opublikowano

Qrwa nie wiedziałem że EA/DICE banują za nazwę konta ale żeby od razu resetować all statystyki ? heheheheh

Uważajcie jakie nazwy konta macie bo te cwele się już nudzą :) a i dodam jeszcze że teraz ten hax mi się przyda zwłaszcza te Anty SS.

O to potwierdzenie o resecie mego konta :D

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/HACK_AIMBOT_PL/

HEHEHEHEHHEEHHEHEHEHEHEHEH!'

EBAĆ DICE i EA!!!!!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...