Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Beholder, Mindflyer czy Dragon?

IstvanPL

Serwery  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym serwerze grasz/zamierzasz gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz grać w wiekszym Polskim gronie do Beholder

Dlatego Polskim bo z niego nagrywają Tivolt,Kubson,Rock,Rojo itp :P

na Dragonie mniej dzieciarni

Rock chyba na Dragonie gra:P Bynajmniej tak ma na jarock.pl :P Zresztą co za różnica, nie zamierzam biegać za nimi jakoś specjalnie:D Robie już postać na Dragonie:P

Opublikowano

Z założenia większość osób zaczynających grę gdzieś, rozpoczyna od ostatniego serwera ;-)

Jeśli chcesz grać w wiekszym Polskim gronie do Beholder

Wczoraj grałam z...hm 2h? Chyba z 4 polaków widziałam na Dragonie, więc myśle, że teraz z wyjściem wersji PL, to właśnie ten serwer będzie największym skupiskiem polaków ;-)

Opublikowano

Z założenia większość osób zaczynających grę gdzieś, rozpoczyna od ostatniego serwera ;-)

Wczoraj grałam z...hm 2h? Chyba z 4 polaków widziałam na Dragonie, więc myśle, że teraz z wyjściem wersji PL, to właśnie ten serwer będzie największym skupiskiem polaków ;-)

Od ostatniego ale już na starcie byłby 3 serwery, więc wielkich różnicy to raczej nie robi:D Tak czy siak, jeśli na Dragonie formuje się jakaś polska grupka to chętnie dołącze:D Nick Staszek (Control Wizard).

Opublikowano

<p>beholder ponieważ grając 1h spotkałem sporo polaków którzy pomagali innym. Zresztą ostatnio porównywałem serwer beholder do dragona (ilość graczy). Jednoznacznie wygrał serwer beholder o około 500graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...