Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przywoływanie

Dray_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pewien problem z lol'em a mianowicie wszystko mi działa bez zarzutów prócz okna na którym widać 2 drużyny gdzie każdy czeka, aż mu się "załaduje" te przywoływanie, niestety mi akurat to nie działa i to o dziwo od dzisiejszego dnia, nie mam pojęcia czemu tak jest, gdyż wczoraj wszystko płynnie działało. Wyskakuje pewien błąd pt. "Nie udało się połączyć" A ciąg dalszy to:"Nie udało się połączyć z serwerem.Jeśli posiadasz firewalla może on blokować połączenie.Sprawdź dokument firwalla. Chcesz spróbować ponownego połączenia ?" Gdy biorę "Ponów próbę" jest to samo proszę o pomoc.

Opublikowano

sprobuj odpalic lola jako administrator albo zrsetuj komputer. Mi pomoglo :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Też tak miałem cały czas wciskalem ''ponów próbę '' i za ktoryms razem pomoglo , ale taki problem spowodowany jest tym ze na serwerze wykonywane sa jakies prace .

Pzdr

Opublikowano

Wszystko mam wyłączone, gg skype itp. Niestety nic nie pomogło dziś będę mieć nowego lol'a jeśli to nie pomoże dam wam cynk.

@Edit: Temat znów wznawiam nic nie pomogło ponowne zainstalowanie lola ;/

Opublikowano

Wyłączałem zaporę, dodałem wyjątek i to samo. Pytanie do up jak i do all naprawianie jest na bazie PC czy Internetu ?

@Edit: Nic nie pomogło "naprawienie"

Opublikowano

Czy jest włączona ochrona Twojego antywirusa? (chyba, że nie posiadasz)

Wypróbuj opcję przywracania systemu do dnia, którego nie było problemu

Opublikowano

Nadal nic, suppor też mi pisał w kółko to samo, abym dodał do wyjątku lol'a itp...

Najwidoczniej moja kariera się kończy chyba że to się zmieni.

I jak czytałem wątpi na innych forach to nie wina PC a RIOT czy jak to się zwie ;P Wiele osób miało też z tym problemy, może ktoś jest jednak na tym forum co, coś z tym zrobił ;) ?

Opublikowano

@up nic nie daje, próbowałem setki razy

PMB ? A co to takiego ?

Pando Media Booster.

Proces mający przyśpieszyć działanie LoLa, a mimo to często je spowalnia. Albo usuwasz proces, albo odinstalowywujesz całą aplikację poprzez dodaj/usuń programy.

Opublikowano

Pando Media Booster.

Proces mający przyśpieszyć działanie LoLa, a mimo to często je spowalnia. Albo usuwasz proces, albo odinstalowywujesz całą aplikację poprzez dodaj/usuń programy.

Czyli mogę go zamknąć po przez menadżer zadań ? Lol'a nie mam zainstalowanego a zgranego, więc opcja dodaj/usuń raczej nic nie zdziała.

Opublikowano

Czyli mogę go zamknąć po przez menadżer zadań ? Lol'a nie mam zainstalowanego a zgranego, więc opcja dodaj/usuń raczej nic nie zdziała.

Opcja dodaj/usuń działa gdy usuwasz całą aplikacje PMB, nie wiem czy po usunięciu tego programu proces PMB dalej jest.

Tak, możesz usunąć ten proces menedżerem zadań.

Opublikowano

Czasem też mi to wyskakuje nie mam pojęcia dla czego ale mi zawsze pomoga reset lola ze zmianą języka. Np gdy gram na PL i mi takie coś wyskoczy to zmieniam na ANG i włączam z powrotem i działa. Spróbuj może pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...