Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Poppy mid?

PolskiRyu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,dzisiaj sobie gralem Kennenem przeciw Poppy na mid w 16 min 800 z Q? wtf?

9ar9fs.png

Nawet gankowac nie mozna bo biegnie za toba z Ghostem -_-

Edit:

W late brała caly team na 2 hity -_-

Opublikowano

brąz V, zapewne, 47 cs na midzie w 16 minucie, pewnie dlatego robi kosę.

btw. jak dla mnie się nie nadaje, lepiej wrzucić ją na topa. ;)

Opublikowano

Nie ranked. West inny poziom ;). Hmm jak mialem farmic jak taka Poppy sie we mnie wbija jak zaczynam? hmm? :)

Jest taka akcja wbijam w nia (pierwszy) stunuje uzywam ulta a ona uzywa swojego ulta i po moim dmg ;)

Edit:

3down

Cos mi sie pomylilo jej ulti zwieksza jej dmg nie oslabia mojego fail :)

Opublikowano

gra defensywna, w między czasie robienie wolfów/wraithów, kenen nie ma many, więc bez problemu mogłeś dobijać miniony również z Q, atakowanie poppy na dystans ciężkie nie jest, kiedy pushuje.

Opublikowano

Hmm jak mialem farmic jak taka Poppy sie we mnie wbija jak zaczynam? hmm? :)

Hmm.. moze mogłeś farmic z aa -_- bo jednak tym masz wiecej range od takiej popy i na dodatek masz "szukrienka" ktorym tez mozesz farmic.

Moim zdaniem gracz ktory grał poppy był bradzie ogarniety od ciebie dlatego wygral lane a potem dominował

Opublikowano

Jak uzywa ulta? Ult dziala tak, ze naznacza kogos tam i tylko od niego moze otrzymywac DMG wiec dlaczego dupa z twojego dmg skoro Ciebie naznaczhyla na midzie?

Opublikowano

to jest 22 lvl

Poppy na mida, totalnie nie. Już lepiej na topa ale to i tak jest bardzo słaby pick imo. jest tona lepszych. Było tyle dmg że to był pewnie smurfer i rabadon + lich bane

Opublikowano

2up bo jak go naznaczy to zadaje mu 20-40% więcej niż normalnie czyli dupa bo zada mu więcej niż on jej.

Btw lepsza jako support :D , imo mogła by dostać rework w stronę ad off tank i była by super :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

gra defensywna, w między czasie robienie wolfów/wraithów, kenen nie ma many, więc bez problemu mogłeś dobijać miniony również z Q, atakowanie poppy na dystans ciężkie nie jest, kiedy pushuje.

Życzę powodzenia w lasthittowaniu pod wierzą na małym lvlu.

Do tego popatrz ze miał dużo zgonów.

Wiem że ty masz przynajmniej z 300 w 20 ale nie każdy jest taki dobry :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

poppy mid to jakas wielka pomylka, z tego wychodzi cos takiego jak rengar na midzie, czyli brak warunkow do gry na tym lane ta postacia

Poppy teraz na zadna linie nie pasuje, to tak jak sion.( chodz sionem pod ap na midzie podopbno przyjemnie sie gra, ale w late to juz jest kupa)

Opublikowano

Poppy teraz na zadna linie nie pasuje, to tak jak sion.( chodz sionem pod ap na midzie podopbno przyjemnie sie gra, ale w late to juz jest kupa)

Sion nadaje sie na topa na proxy lane a na midzie wygrywa gry gankami na bota ktory schodzi na q + w

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Życzę powodzenia w lasthittowaniu pod wierzą na małym lvlu.

Do tego popatrz ze miał dużo zgonów.

Wiem że ty masz przynajmniej z 300 w 20 ale nie każdy jest taki dobry :)

A co, nie umiesz dobijać minionów z AA?

btw. jak już to 'wieżą'. dobicie melee miniona to walnięcie jednego AA, kiedy dostanie mniej więcej dwa strzały od turreta, nie wliczając ataków sojuszniczych minionów w enemy.

to, że miał dużo zgonów to jego problem, nie mój.

300 cs może nie, ale 180/190 wyciągnę na topie/midzie, adc nie gram, chociaż nim najłatwiej się last hituje.

Opublikowano

ADC składa na 2 skille, właśnie nią grałem na normalu, ale ogólnie jest do dupy i nigdzie sie nie nadaje.

Opublikowano

Przedewszystkim to pytanie jak kennenem można dać sie zepchnąć Poppy pod wieżę. Każde jej podejście pod miniona to powinien być shuriken + W w twarz, early Poppy ma mega słabe a przeciwko jakiemu kolwiek range nie ma prawa nawet zbliżyć sie do minionów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...