Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na Akali

Szajkers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz ręce.

Ustawiasz sobie palce na Q E R, zaczynasz z Q lub R jak nie masz range, potem E, klikasz itemy (polecam 1,2) i masz killa. Taki wbudowany skrypt od bóga.

Jak tego nie umiesz to please uninstall

@down

to jak się nie chcesz wysilać to nie graj, bo jak gra to wysiłek to co to za gra?

Opublikowano

Czy Ty masz mnie za idiotę? Każdy głupi chyba wie jak combo akali używać. Tylko BoL zrobi to za mnie szybciej i dokładniej oraz bez zbędnego wysiłku z mojej strony. :)

Opublikowano

'Tylko BoL zrobi to za mnie szybciej i dokładniej oraz bez zbędnego wysiłku z mojej strony.' to po cholerę Ty grasz w ta grę?

Opublikowano

A ja nie ogarniam Udyra, co jakieś 3 sekundy zmieniać postawy, riot chyba zwariował. Przydałby się jakiś dobry skrypt, bo gram pare minut i już mnie palce bolą.

@dzięki za warna, na to czekałem, jebane kurwy, mam na was wyjebane, tak btw.

Opublikowano

Tutaj nikt ci nie poda bo te moderatorskie kurwy się boją że pójdziesz na inne lepsze forum ;D

Moderatorzy to jednak kurwy ;DD

Opublikowano

Gryfek, masz rację, że wszyscy moderatorzy to 12 letnie kurwy którym stoi jak komus dadza warna i do nich nie dociera ze kazdy ma na nich wyjebane ;D

A autor tematu chyba ma downa skoro nie umie wejsc na forum bola i poszukac. Debile.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...