Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bota do metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota, który będzie chodził za moją postacią, a konkretniej buffa.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Napewno było, chodzi mi o priva, i jeżeli bym mógł wiedzieć, jak rozdać skille w buffie smoku?

76561198014515809.png

Opublikowano

Napewno było, chodzi mi o priva, i jeżeli bym mógł wiedzieć, jak rozdać skille w buffie smoku?

pomoc smoka -> błogosławieństwo -> odbicie i dalej obojętnie jak to buff :P

69sf.png

Opublikowano

pomoc smoka -> błogosławieństwo -> odbicie i dalej obojętnie jak to buff :P

Na buffie robi się odwrotnie..

Pierwsze błogosławieństwo, potem pomoc smoka. Ma ci to pomóc w expie, a nie walić kryty.

Opublikowano

Na buffie robi się odwrotnie..

Pierwsze błogosławieństwo, potem pomoc smoka. Ma ci to pomóc w expie, a nie walić kryty.

To zależy już od postaci np w v2 dla mentala bardziej przyda się pomoc a dla bodziaka błogo.

Ja osobiście zawsze używam bulidu pomoc-błogo-odbicie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

W kamermodzie masz taką opcje,klikasz na postac myszka zeby zaznaczylo sie red kolko,i ustawiasz w buffbocie = skillbot np pomoc i blogo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...