Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiet aut

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

jedno a jakieś normalne gówno wypada czy tlyko jakieś fajne np lambo jakieś albo coś z "eski" lub "a" ?bo jak jakieś gówna z "b" "c" "d" to szkoda kasy :P

i wie ktoś moze jakie wypadaja albo jakiś link na YT (youtube) gdzie to jest ?

Opublikowano

to bez róznicy chodzi tylko ze maja specjalna modefikacje

a co do pakietu to moze wypasć jakis kox z klasy S albo jakies gówno z klasy D zalezy od ścięścia

Opublikowano

Kupowanie tego pakietu jest dobre dla kogoś kto jeszcze nie ma za wielu aut...

Wg mnie nie opłaca się tego kupować, wydasz 7500 SB a w tym trafisz może jedno auto warte mniej niz wydałeś...

Może oprócz tego, że każde auto to 500 SB bo dostajesz też miejsce :P

Ja do tej pory kupiłem chyba 5 pakietów i wylosowałem Porsche 959 Y2 no i jeszcze Eclipsa GST z pakietem Street...

Reszta to auta, które można było za IGC kupić... porażka. Poza tym na tą chwilę kiedy mam sporo aut ciężko jest wylosować coś czego nie mam

dlatego już nie mam zamiaru kupować...

Co do UPa to może dostałes darmowy Prize ten który wszyscy dostali jako prezent...

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ja kupiłem cztery takie pakiety (jakiś czas temu):

- Porshe 911 Carrera S (Nawet fajne autko)

- Ford Crown Victoria Police Interceptor (Policyjny, niestety to ta stara wersja, auto dobre do kolekcji, jednak na wyścigach słabo się spisuje)

- Mazda RX8 (Dostępna za IGC :<)

- Plymouth Road Runner (równierz słabe autko)

Z dwóch pierwszych jestem nawet zadowolony, jednak, gdybym nie kupował pakietów, mógłbym kupić porządne autko.

Opublikowano

ja pie****e właśnie kupiłem pakiet z autem za 2500 boost i dostałem.... nissan silvia 8S może gdybym miał 1lvl to bym sie ucieszył ale nie przy 56lvl :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...