Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co teraz?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam: 17LF4, 3 hale: goliath, cytadela i lenov, 10 dronów (wszystkie ulepszone na 2/16) , 10 havoc oraz licencję IBot na 38 dni. I teraz nie wiem na co zbierać? Aegis? LF4? Ulepszać drony? Pozdrawiam.

EDIT. Jeżeli teraz mi powiecie żebym ulepszał drony to przy ulepszaniu skorzystać z tej tabelki? że np na 2lvl 25%, na 3lvl 30%, na 4lvl 40 itd?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

drony na full ulepsz, już dawno powinno być to zrobione przed havockami

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Drony ulepszaj i nie żadne 25 % tylko wszystko 100 :)

Była taka tabelka opłacalności i dlatego pytam :)

Więcej na PW.

Opublikowano

Ulepszaj Drony ! a później lf-4 ewentualnie w między czasie zainwestuj w aegisa przyda się do kubików ja się licka na bota skonczy ;) poźniej herculesy i lecisz na pvp :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

A jeszcze takie pytanie. Co bić z takim wypo żeby jak najszybciej urka leciała? :)

Więcej na PW.

Opublikowano

A jeszcze takie pytanie. Co bić z takim wypo żeby jak najszybciej urka leciała? :)

leonov - x-3 / x-4 wszystko prócz sibów i devolarium

Ile mogę wyciągnąć? Co jaki czas zmiana mapy?

Tak jak teso napisał - wszystko zależy od ilości osób na mapie

Osobiście podobnym kontem wyciągałem 3k max / h a po zmianie na mniej liczną firmę zyski już wynosiły około 4.5k / h

Opublikowano

leonov - x-3 / x-4 wszystko prócz sibów i devolarium

Więcej na PW.

Opublikowano

Ile wyciagniesz to zalezy ile bedzie botow na mapie, a co do zmiany map to ja ustawiam na 70 min.

Opublikowano

Twoje zarobki będą zależały od ilości graczy na mapie i twojego dmg, im większy to wiadomo alienki szybciej padną. Wiesz, ja Ci nie polecam zmieniać map, nic to nie daje a czas w którym będzie miał zmienić mapę to kilkadziesiąt uri wpadnie ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Twoje zarobki będą zależały od ilości graczy na mapie i twojego dmg, im większy to wiadomo alienki szybciej padną. Wiesz, ja Ci nie polecam zmieniać map, nic to nie daje a czas w którym będzie miał zmienić mapę to kilkadziesiąt uri wpadnie ;)

A więc tak. 1-3 czy 1-4? Gram na serverze PL3 i wyciągam około 3k uri / h. na mapach 1-3/1-4

Więcej na PW.

Opublikowano

A więc tak. 1-3 czy 1-4? Gram na serverze PL3 i wyciągam około 3k uri / h. na mapach 1-3/1-4

Ja jakoś tam nigdzie różnicy nie widziałem, na obu mapach te same alieny będziesz ubijał. Więc wybierz sobie jaką chcesz, ewentualnie zobacz gdzie więcej graczy boci

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Polecam zmienić firme na eic lub vru. Mniej botów więcej urki ;)

Nie loguj się na konto tylko puszczaj bota 24/7 i jak skończy się bot składaj kappy, wpadnie troszke białki full herkulesa zrobisz i napewno pare lf4 więcej...

Opublikowano

Polecam zmienić firme na eic lub vru. Mniej botów więcej urki ;)

Nie loguj się na konto tylko puszczaj bota 24/7 i jak skończy się bot składaj kappy, wpadnie troszke białki full herkulesa zrobisz i napewno pare lf4 więcej...

Ciekawe kto będzie ograniał konto, np naprawiał drony? ... OMG

Więcej na PW.

Opublikowano

Ciekawe kto będzie ograniał konto, np naprawiał drony? ... OMG

A od czego jest dodatek naprawiający drony ? ;) Mi tam jeden bez problemu na minimum tydzień starcza.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A od czego jest dodatek naprawiający drony ? ;) Mi tam jeden bez problemu na minimum tydzień starcza.

Ja wole zawsze sam naprawiać :) PRzez tydzień to ja mam może +40% do uszkodzeń dronów :)

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...