Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] galaxy s III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 1000zł nawet warto, w jakim jest stanie, czy ma rysy, pęknięcia czy cokolwiek?

brak zarysowań, ma jeszcze gwarancję, a mógłby mi ktoś powiedzieć czy sam w sobie telefon jest dobry, czy do kitu?

Jasio90.png
Opublikowano

Telefon całkiem fajny. Wydajny, dobry ekran. Minusem jest ta plastikowa obudowa. Możesz brać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jeśli za taką cene to warto, telefon jest dobry jedynie to bardzo uważnie trzeba na niego uważać ,gdyż obudowę ma plastikową i jest mocno wrażliwa na upadki.

Opublikowano

Telefon opłaca się kupić szczególnie po tak niskiej cenie. Ma dobry procesor 4-rdzeniowy 1,4Ghz no i oczywiście androida 4.1.2. Prawie wszystkie gry i aplikacje dostępnie aktualnie na androida chodzą płynie i bez ścin. Jak dla mnie telefon nawet lepszy od iPhone 5.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Jak w dobrym stanie i z całym zestawem do 1000zł to bierz bez zastanowienia, tylko na allegro uważaj trochę na sprzedawców.

Opublikowano

Sam w sobie telefon jest zajebisty, poza wspomnianą tylną klapką no ale można to przeboleć. Irytujący jest też fakt, że Samsung opier***a się z wydaniem aktualizacją do 4.2.2, no ale poza tymi dwoma małymi szczegółami mogę śmiało polecić, gdyż sam takowy smartphone posiadam. Jednak polecam rozejrzeć się za wersją z LTE. (obsługa LTE, 2x więcej RAM'u)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...