Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium

NoobOMNOMNOMER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, planuję kupić czołg premium, do V tieru. Nie jestem pewien jaki. Myślałem o czołgu Excelsior. Mógłby ktoś wymienić jego słabe i mocne strony, ewentualnie zaproponować inny czołg cięzki do V tieru?

Opublikowano

Polecam premke i zwykły 5 tier.

Churchill III ewentualnie T-25 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ktos kiedys doradzil mi tu na forum, zeby nie kupowac premium do V t. bez promocji.

I wierz mi, mial racje. Generalnie polecam premke na miesiac :) Lepsza inwestycja :)

test

Opublikowano

Witajcie, planuję kupić czołg premium, do V tieru. Nie jestem pewien jaki. Myślałem o czołgu Excelsior. Mógłby ktoś wymienić jego słabe i mocne strony, ewentualnie zaproponować inny czołg cięzki do V tieru?

Mocne strony - przód i tył.

Słabe strony - bok.

Działko takie sobie, jeśli chodzi o granie przeciw niemu to T-28 spokojnie go niszczy z brakiem/minimalnym ubytkiem HP :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...