Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki antisa.eu :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nikomu nie polecę gotowca... Czemu?

Po pierwsze nie ogarniesz tego burdelu który tam koleś zrobił.

Po drugie ludzie zostawiają dziury przed publikacją.

Po trzecie często gęsto masę rzeczy jest pobugowanych, a ty nie jesteś w stanie ich naprawić albo zajmuje ci to od cholerę czasu czemu? Czytaj pierwszy argument.

Po czwarte z używania gotowców nie ma radochy.

Po piąte i ostatnie najlepiej pliki serwerowe zrobisz sobie sam!

Polecam ci pliki m c n c c od Jerrego, są w miarę czyste... Oczywiście jakieś syfiki też tam są, ale dasz rade sobie w nich porządek zrobić i poukładać wszystko tak jak ty chcesz i później trzymać się własnego harmonogramu, że nawet jakbyś na 2 lata przestał się tym bawić, to po powrocie byś wiedział co gdzie jest.

Moi drodzy m c n c c i do roboty, a nie na gotowcach lecicie lenie :D

27yww1c.jpg

Opublikowano

a jakie polecasz tak zeby nie było duzo roboty? Chce zrobic easy;D

Podobaja mi sie rykox v2.

Jest w nich duzo bugów?

sygna-MaRRat.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Wdl mnie Kociola sa lepsze,Terenza niby maja sporo rzeczy ale wiekszosc jest pobugowana..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Racja jest sporo bugów, lecz łatwo się je likwiduje^^. Ja bym Ci polecil pliki terenzo, lecz z podmienionym game na v1, iz tamte jest niestabilne ... Po wgraniu questa etc. Pada logowanie. ( Tak zawsze miałem ;x )

Opublikowano

Ja pracuje na plikach by Schittset. Uważam je za najlepsze jakie wyszły. Z tego co patrzyłem to pliki kocioła są dosyć podobne (też czyste) ale dodatkowo spolszczone. Do tego client 2010 w którym jest najmniej burdelu. Wszystkie inne pliki uważam za syf. Wszystko można dodać na własną rękę, a szybciej się rzeczy dodaje niż usuwa zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...