Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem , błąd gta.sa.exe.

4Eveer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,mam mały problem, otóż pobrałem Sobie save po misji z lowrider'ami , wszystko Się tam zapisało i wgl. Więc tak wchodzę na GTA , włączam tego save'a , ładuje Się , a po chwili ekran zmniejsza Się , po czym crashuje grę , i wyskakuje błąd gta.sa.exe. Następnego dnia wchodzę po raz kolejny , pogrzebałem tam w necie , usunąłem z user files , plik " gta.set " Czy coś w tym stylu. No i dobra , ogarnięte , pograłem w SAMP'a jakieś 15 minut , nagle crash ... Dobra , nie dało Się nic już zrobić , program gta.sa.exe przestał działać. No i dupa , a ni multi ani single player , nie działa, nie wiem co już mam robić , save nie działąją , nic nie działa. Odpalam GTA SA , zero reakcji a po 10 sekundach wyskakuje program gta.sa.exe przestał działać. Nie wiem co robić , w necie nic już nie znalazłem. Pomocy , proszę ,z góry wielkie dzięki .!;3

Opublikowano

Usuń gra programem CCleaner i zainstaluj je ponownie ;) Przy usuwaniu pamiętaj o usunięciu całej zawartości gta sa tj. również folderu GTA San Andreas User Files.

Mam nadzieję ,że pomoże :)

Opublikowano

Dobra , GTA odpala , jest moc ! Ale został problem z save'ami .. Ani jeden nie działa .. Gra Sie minimalizuję i błąd gta.sa.exe przestał działać .. ;x

No i znowu , GTA zadziałało za 1 razem , odpalam save i znów błąd. Teraz po raz kolejny GTA wgl nie odpala , ciągle bład .

Pomoże ktoś ? ;c Nwm już co robić . ;x

Opublikowano

albo coś w tym savie jest związane z modami których twoje gta wymaga albo zły save. Ściągnij dobry save 100% to może coś to da.

Aha i tak na wypadek, przechodziłem GTA SA i byłem już w mieście LV (Las Venturas) i gdy chciałem zrobić misje w "Fabryce mięsa" to jak z niej wychodziłem to mnie wywalało z gry i też pojawiał się błąd z gtasa.exe . W wielu gta jest ten błąd i odradzam ci przechodzić misji w gta, albo zainstaluj sobie cleo mod na wybór misji i będzie git.

Opublikowano

Zrobiłem to co napisałeś .. I tak GTA odpala już na luzie , ale teraz zostały save'y , pobrałem 100% , no i ciągle crashuje grę . ;x

Pomoże ktoś ?

Pasjonat
Opublikowano

Hmm.. to dziwne, że Ci serio żaden save nie działa. Chyba będziesz musiał grać bez save.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...