Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] PRYWATNY SERVER DO (Old DO 2008-2009)

DiExNoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit Btw. Miszczu , Noobek

Co z waszym serverem?

Tak nagle zamkneliście server , a mieliście takie plany . Czyżby na pewno brak chęci ?

@Edit 2 połączcie ten post z głownym :D

WojakPL - Banned

Opublikowano

@2UP

Tez tak myśle. Dzień wcześniej Miszczu. dawał mi kod.. I miał duży zapał do servera ponieważ reklamował go na chacie na test 2.. Ale to nie ten temat ;]

500.png

Opublikowano

O ja nie mogę stare dark orbi jeśli to zadziała to ja tam będę grał na sto procent .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Super! Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie ;). Nie spodziewałem się, że kiedyś jeszcze zobaczę coś ze starego clienta. ;) Możesz mi na PW podesłać skąd masz informacje?

Opublikowano

Super! Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie ;). Nie spodziewałem się, że kiedyś jeszcze zobaczę coś ze starego clienta. ;) Możesz mi na PW podesłać skąd masz informacje?

Serwer jest robiony przez linkpada, więc chyba wszyscy wiemy jakie to forum ^^

Co do serwera - jak zostanie zrobiony to zapewne nie będzie on publiczny (a przynajmniej na początku działania) ze względu na to że za dużo osób by chciało wejść :P

Opublikowano

właśnie o taki serwer mi chodziło...

niech go tylko postawią :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ja czekałem najbardziej na starego clienta a wy wszyscy mi mowiliscie ze nie wroci i co kopary opadły :D<3 jak zobaczyłem video aż łezka w oku sie zakreciła oby był udostepniony emulator to bym na localhosta grał bo neta nie ma :(

0572.jpg

Opublikowano

IMHO, stary klient jest gorszy od nowego. Brak jakiejkolwiek możliwości dostosowania okien, wygląd jak ze średniowiecza, no i sposób, w jaki został stworzony skreślają go w moich oczach.

Opublikowano

IMHO, stary klient jest gorszy od nowego. Brak jakiejkolwiek możliwości dostosowania okien, wygląd jak ze średniowiecza, no i sposób, w jaki został stworzony skreślają go w moich oczach.

Racja, i te monotonne walki z innymi graczami waląc z x1 ... bez profilu emp'ów RSB ... server dobry dla osób lubiących kręcić DK a nie dla pawdziwych "fajterów"

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Na pvpuniverse dobrze by było gdyby nie było mozliwości zmiany firmy... bo tam gdzie ktoś wygrywał to od razu połowa osób się przenosiła mam nadzieje że na tym serwerze tak nie będzie

Opublikowano

stary najlepszy a nie 50000 duperreli i sie polapac nie idzie a klany to już nie to co było dawniej ts 500 osob klan była miła atmosfera każdy sobie pomagał i wgl a dzis to jest gowno same wojny i nikt ci nie pomoże ja jestem skazany na samotne latanie koncze z ta gra wole starego clienta a nie jeden golec wlatuje rozwala cała mape i sru a żeby moc sie bawic to trzeba miec portwel gruby taki jak konto bakowe bp

0572.jpg

Opublikowano

@Miszczu , może i jest gorszy, ale ten nowy też nie jest za fajny , zjebali grafike jak dla mnie :_:

A na starym do to przynajmniej można było sie z minute pobić jak nie więcej.

A teraz 10 sec. albo kto pierwszy zaznaczy.

WojakPL - Banned

Opublikowano

Zawsze chcialem powrócić do starej grafy bo była jak dla mnie najlepsza. Ma ktoś jakieś konkretne info kiedy on będzie?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Fajna sprawa, ale pisał koleś że szybko tego nie skończy, no i dla mnie nowy klient był dużo lepszy, ciekawszy, gra wymagała skilla, a nie Ctrl i lecisz za typkiem, Yeey...

Opublikowano

Raczej za wiele z tego nie będzie, albo będzie ograniczony, albo go nie będzie nie oszukujmy się :P

Dla mnie dopóki nie wypali to kolejny serwer typu JD, PVPuniverse gdzie publika się nie doczekały.

Fajna sprawa, ale pisał koleś że szybko tego nie skończy, no i dla mnie nowy klient był dużo lepszy, ciekawszy, gra wymagała skilla, a nie Ctrl i lecisz za typkiem, Yeey...

Kiedyś cały klan czy nawet firma na wylot leciała to było coś wspaniałego, może walki nie były tak zróżnicowane jak dziś ale to było coś pięknego. Albo szukanie DK 15 min. z klanem... A teraz co ? Walisz po 200k i masz goliata na 1-2 hity...

Kiedyś Golce w grupie kubika aby nie padły a teraz kubik solo 15 sek.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...