Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe samochody

wujekbotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK ALE Z KAD 1000+ MIEJSC NA SAMOCHODY :P

EDIT

JAK KUPISZ TEN SAMOCHOD DOSTAJESZ +1 MIEJSCA :P EPICKIE

W TEJ WŁASNIE CHWILI DOSTEPNE SA SAMOCHODY ZA DARMO

LOGUJCIE SIĘ NA GRĘ I UDAJCIE SIĘ DO DILERA SAMOCHODÓW KLIKACIE TAM PREZENTY I WYBIERACIE Z TRZECH DOSTĘPNYCH MODELI SAMOCHODÓW ZA DARMO ja kupilem ICH 150 szt i dostałem mase dodatkowych prezentów MASE powtarzam

oto dostepne samochody

porsche cayman- poszukiwacz skarbów

porsche cayman - shift edycja

dodge chager - super bee team escape

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAMOCHODY MOŻECIE DO BULU KUPOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO I ZA ZAKUPIENIE 150-PIĘDZIESIECIU AUT OTRZYMAMY ZAJEBISTA FURE >>>> KOENIGSEGG CCX ACHIEVEMENT EDITION

POMOGŁEM DAJ PLUSA

PS: SAMOCHODY NIC NIE KOSZTUJA SAMOCHODY MOŻNA SPRZEDAWAC ZA KASE ZAJEBISCIE

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie czytajcie UWAŻNIE MÓJ POST WYŻEJ

TAK ALE Z KAD 1000+ MIEJSC NA SAMOCHODY :P

EDIT

JAK KUPISZ TEN SAMOCHOD DOSTAJESZ +1 MIEJSCA :P EPICKIE

borkosix.png
Opublikowano

NAJLEPSZE JEST TO ŻE JAK KUPISZ 150 SAMOCHÓD OTRZYMASZ ZAJEBISTA FURE

kupcie po 20szt każdego PORSCHE >>>> DOSTANIECIE W OSIĄGNIECIACH TYTUŁY I PAKIETY KART DO LOSOWAN SAME NAJLEPSZE I ZAJEBISTE CZĘSCI

A POTEM KUPUJCIE NA MAKSA SAMOCHODY I TAK JAK PISALEM DOSTANIECIE ZA KOLEKCJONERA WYJEBANA FURE

Opublikowano

A ktoś ma sposób by włączyć gre ;? PRobuje odpalic i nic sie nie dzieje.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

za KOLEKCJONERA PORCHE dostajecie >>>> 3 gwiazdkowe opony , 3 gwiazdkowa umiejętność , neon zielony

za KOLEKCJONERA DODGEÓW dostajecie >>>> 2 gwiazdkowa poscigowa umiejętność , tajemniczy pakiet ( mozna cos wylosowac konkretnego) , pakiet obnizajacy 3 poziom

a za KOLEKCJONERA samochodów musi byc ich 150 dostajesz >>> pakiet obniżający 2 poziom, pakiet złoty ( można wylosować cos konkretnego mi wypadło 3 gwiazdkowa przekladnia i 3 gwiazdkowa turbo sprężarka) pakiet platynowy ( tu mialem 4 gwiazdkowe częsci do silnika) i na samym koncu dostajemy samochód KOENIGSEGG CCX"ACHIEVEMENT EDITION" jego sobie wlasnie tuninguje,

Opublikowano

Bardzo dziwne, odebrałem te 3 wozy, a one nadal są w prezentach i mogę je brać do woli.

To musi być jakiś bug, bo nie sądzę żeby EA zrobiło to świadomie.

Ja tam wole nie brać więcej niż po jednym wozie, jeszcze dadzą bany za wykorzystywanie bugów xD

Opublikowano

Hehe, nie sądze, nikt nie robi nic nielegalnego, kupuje auto, które jest dostępne za darmo i nie naszą winą jest to, że można to robić wiele razy.

Na pewno nie mogą dać za to bana ale spodziewam się, że może jakoś się odgryzą za to... tylko tu problem w jaki sposób, no bo przecież nie mogą usunąć Ci

slotów na auta, ktoś może w te miejsca kupić jakieś auta za własną kasę... Z drugiej strony gra będzie wyglądała śmiesznie, większość graczy będzie miała

conajmniej 150 slotów :D

Oby EA jak najszybciej zamknęli serwery i zakończyli tą komiczną sytuację :/

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...