Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runy

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre tylko szkoda, że brąz 1 . ;c Mam nadzieje, że w tym tygodniu bedziessz w silver 5.

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

@UP wlasnie wymasterowalem kate na rankedy i juz 4 wygrane z rzedu :P Tylko jest problem jak mi mida zjamują, ostatnio np musialem isc adc a wogole nie umiem tym grac poszedl master na mida w 15 minucie 1/9 -.-.. Ale dzis gralem katą bot feedowal ez 6/2 10 minuta i tak wygralem ze statami 15/4 i quadra :D Lee z ulta mi sksil pente xDD

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

runki są dobre

co do katy to bardzo dobrze. jest to postać która może cerrować każdy mecz na bronzie a nawet w silver

mój kumpel wyszedł do silver 1 z bronze 3 grając 3/5 meczy kata + 2/5 vayne

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Muszę przyznać że masz bardzo oryginalny nick ;P

Masteries masz dobre, runy też, tylko nie wiem po co masz Armor w runkach AP i Mres w AD.

Opublikowano

Masterki powinieneś zrobić imo osobne na linię VS Ap i osobne na VS AD, kilka mresów zawsze bardziej się przyda vs AP aniżeli armor jak i trochę armora przyda się bardziej vs AD niż mres.

Z run brakuje ci kilka marków, ale tak to jest ok.

Opublikowano

A jeszcze chcialem sie cos zapytac- Czemu dostaje za gre 8-10 punktow a trace 30?? Jeszcze 4 gry temu dostawalem 25 za wygrana a 10 tracilem, teraz mialem 30 punktow wygralem 3 mecze z rzedu i mam tylko 48 :(

Opublikowano

A jeszcze chcialem sie cos zapytac- Czemu dostaje za gre 8-10 punktow a trace 30?? Jeszcze 4 gry temu dostawalem 25 za wygrana a 10 tracilem, teraz mialem 30 punktow wygralem 3 mecze z rzedu i mam tylko 48 :(

Wina MMR. Powygrywaj trochę gier to punkty zaczną się nabijać normalnie.

Opublikowano

Również przyczyną tego może być iż jesteś w 1 dywizji i wkrótce możesz awansować do V dywizji, w każdej lidze, gdy jesteś w 1 dywizji tak jest.

Ja w tej dywizji jestem od miesiaca, ogolnie nie gram duzo, a dopiero niedawno mi sie tak zrobilo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...