Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ip dla leniwych :)

s59.mineserv.eu:255661 <--- Nie poprawne, this is good -----> s59.mineserv.eu:255661

Tak apropo, zwiiad to twoja kolejna prezentacja serwera który nie wypali, czy teraz się postarałeś i chcesz żeby się "rozrósł".

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Ładna prezentacja, ale poradzicie sobie 50 slotów we 2? Nie mówię by robić teraz wielkie nabory, bo widziałem prezentacje gdzie na 15 slotów było 7 adminów.

Jak to ja uważam, prezentacja to wizytówka servera. Ta jest ogarnięta, łądna i schludna. Myślę, że server taki sam xD

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ładna prezentacja, ale poradzicie sobie 50 slotów we 2? Nie mówię by robić teraz wielkie nabory, bo widziałem prezentacje gdzie na 15 slotów było 7 adminów.

Jak to ja uważam, prezentacja to wizytówka servera. Ta jest ogarnięta, łądna i schludna. Myślę, że server taki sam xD

Czartek ( Asekush ) zostanie dzisiaj dodany na pomocnika na serwerze ;) ja sobię z czartkiem radziłem na 60slot ;)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Nie polecam bardzo nieogarniety serwer jak i administracja

2/10

Z powodów takich ?

# 1

pxqu.png

# 2

883g.png

# 3

xdtb.png

585571426179277855228.png

Opublikowano

Ooo... Widzę że znowu posiadamy nieOGARNIĘTYCH fanów, nie? ^^ Pytanie do pana "ogarniętego" czy ty widzisz że to jest surwiwal + frakcje, czy sam sobie wmawiasz ze ten serwer to hardcore, gdzie wyjdziesz ze spawna i już nie wrócisz? Nie to jest surwiwal + frakcje, takie ograniczenia nie są w ogóle tutaj potrzebne. Czerwona linia symbolizuje teren strefy pvp, a niebieska teren od którego można użyć perełki. (Z własnego doświadczenia wiem że takie uciekanie gracza którego klepiesz 5 min, jest "dosyć" wkurwi****e) A co do tego że, na serwerze nie ma w ogóle o nim informacji - zapraszam Cię drogi kolego do prezentacji, tam jest wszystko ładnie wyjaśnione i pokazane. Dziękuje, do widzenia, pa. Pozdrawiam Cz4rt3k

Sorki za dbl posta, ip s59.mineserv.eu:25661

Opublikowano

Został dodany plugin mcmmo a także automatyczny sklep który możecie znaleźć na stronie serwera. Możliwość kupna od 100 po 350, 700 do 1400 lvl'i mcmmo w okazyjnej cenie, a potem rozłożeniu lvl'i według własnego uznania i w każdej chwili dzięki pluginowi RedeemMCMMO

Opublikowano

Jest jakaś awaria? Bo jakiś error wyskakuję i nie da się wejść. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...