Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Powrót do gry.

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się was zapytać czy opłaca się wrócić do gry. Wiem, że swojego czasu jak grałem było dużo hackerów dlatego też przestałem grać. Teraz takie pytanka:

1. Czy jestem dużo słabszy jako gracz f2p od p2w?

2. Czy wielu hackerów gra teraz w CA?

3. Czy macie dla mnie jakieś rady/ciekawostki czyli wszystko co może mi pomóc w grze?

Dziękuję za pomoc.

iuub.png

Opublikowano

1.Właściwie to nie. Jak masz skilla to nx kida położysz bez problemu.

2.Trochę ich jest

3.Hmm. Zależy jakie rady? Dotyczące expa czy coś?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Właśnie o takie rady chodzi typu: exp, co kupywać itd.

Wiem, że w grze istnieje wirtualna waluta którą dostajemy podczas rozgrywki i bronie są na głównie 1 dzień więc takie moje pytanie co najlepiej kupywać. Przykładowo podam, że w grze Battlefield Heroes codziennie są jakieś misje za 75VP (waluta w grze) i ja robię to misję na 2 postaciach co daje 150VP, a już za tyle kupuje shotguna i tak codziennie. Mniej więcej o takie rady mi chodzi.

iuub.png

Opublikowano

W sumie nie ma takiego czegoś ja darmowa waluta w grze. Nxy możesz zarobić z ankiet ew kupić ale i tak na ankietach nie zarobisz póki co dużo(chyba, że znowu zadziała sposóB). A GP zdobywasz na mapach. Na start najlepiej nic nie kupuj. Powinieneś dostać paczkę na nowe konto i tam będą jakieś itemki już. Potem w zależności jaki wbijesz lv możesz kupić jakąś broń. Np M4A1 lub G36E. Jak osiągniesz daną rangę możesz kupić p90 jak zamierzasz grać małe mapy i lgiht vesta(ubranko, które dodaje 10 speeda)

Opublikowano

Właśnie o takie rady chodzi typu: exp, co kupywać itd.

Wiem, że w grze istnieje wirtualna waluta którą dostajemy podczas rozgrywki i bronie są na głównie 1 dzień więc takie moje pytanie co najlepiej kupywać. Przykładowo podam, że w grze Battlefield Heroes codziennie są jakieś misje za 75VP (waluta w grze) i ja robię to misję na 2 postaciach co daje 150VP, a już za tyle kupuje shotguna i tak codziennie. Mniej więcej o takie rady mi chodzi.

no to w CA też masz zadanie jest ich 5 z nich możesz zdobyć broń / x%+ Expa|Golda / narzędzia / itp ogólnie wybierasz sobie :D

Jak chcesz kupic broń to dobry jest m416

ps. nie wiem od kiedy nie grasz więc nie wiem jak mają być dawne info ;D , zależy też jaka masz range, chyba że zaczynasz od początku , bo jak masz konto z rangą to pisz :D

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie dotyczące m16. Czy ciężko teraz ugrać cokolwiek tą bronią? Z tego co pamiętam bez problemu wyciągałem staty 12-8 co jak na tą broń i tak jest dobrym osiągnieciem. Widziałem też drugie m16 chyba proffesional. Czy różni się ono czymś od zwykłej m16 oprócz wyglądu?

Zaczynam grę od początku. I jeszcze czy ciężko jest zdobyć klucze i skrzynie do black boxów czy jak im tam, i wgl jak je zdobyć?

iuub.png

Opublikowano

Tylko wyglądem się różnią. Ogółem nie jest to jakaś mocna broń.(bardziej się ją używa jak nie masz kasy lub chcesz uzbierać kasy trochę)

Opublikowano

M16A3 bierze się tylko na FT, jak się nie ma co na BP dać, bo ta broń jest słaba. Polecam G36E, M4A1 lub M416.

Opublikowano

Tylko wyglądem się różnią. Ogółem nie jest to jakaś mocna broń.(bardziej się ją używa jak nie masz kasy lub chcesz uzbierać kasy trochę)

Wyglądem?????????????? oj, dektored, nie chce mi się sprawdzać ale Ty tam już masz jak nic majora albo wyżej..Z tymi permami za lvl jest tak, że właśnie najsłabsza jest zwykła m16 to samo z pistolem i nożem, zaś kolejne - profesional etc mają lepsze staty. Może między m16 a m16 prof nie widać, ale między m16 a m16 elite już jest widoczne gołym okiem, że staty są odrobine zwiększone czy to dmg nożyka, czy to m16 ogółem, czy plecak nawet ma więcej slotów.

@

Czarne klucze zdobywasz przede wszystkim z daily jobów. Zazwyczaj jest jeden dziennie. Trafiają się też z function boxa (2 job) razem z szarymi kluczami. Pudełka zaś zbierasz na mapach

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie. Czy lepiej grać na EU czy Amerykańskim czy jaki tam to jest i czy nie ma blokady IP na amerykańcu.

iuub.png

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie. Czy lepiej grać na EU czy Amerykańskim czy jaki tam to jest i czy nie ma blokady IP na amerykańcu.

Graj na EU. Na NA nie można z jakiegokolwiek oprócz IP USA, a proxy od niedawna jest zabronione więc chyba Ci się nie włączy z tym, nie mówiąc już o wysokim pingu.

Opublikowano

1. Teraz praaktycznie wszystko da się wygrać, więc nie jesteś słabszy. Jeśli masz skila to NX kidy padają bez problemu+.

2. Hackerów teraz jest masa, ale ja gram tylko na roomie z Elite Mod i tam nie haxów.

3. Graj tylko roomy z Elit Mod i rób wszystkie dzienne joby, bo sporo itemków za NX ze skrzynek.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Nieźle. Udało mi się wygrać z paczki którą dostałem na początek sg550 hotshot LE na perma ;) . Teraz tylko grać chociaż w sumie nie wiem czy to dobre.

iuub.png

Opublikowano

To każdy dostawał na perma ^^ Broń taka sobie, acz kolwiek przyda Ci się na start. Zawsze lepsze to niż m16a3(moim zdaniem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...