Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie na Perma

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakiś sposób żeby z black hisec'a wylatywały częściej bronie na perma? Ja np słyszałem że muszę poczekać 10 min około.Czy to coś daje i czy coś innego pomaga?

76561198033711010.png

Opublikowano

zawsze są takie same szanse.

No ale jak otwieram supply case myst-g czy jakoś to po jednej sek. Broń na 1 dzień a po jakimś czasie na dłużej.

76561198033711010.png

Opublikowano

nie no powiem wam że zawsze jakimś cudem o godzinie 22 po 22 zawsze leci od hu** tego z black nie wiem może fart ja wygrałem speca na perma jak otwierałem o 22

Opublikowano

akurat przed chwilą czekałem 10 min i mi z supply case wyleciała broń na 90 dni. To bez różnicy w końcu? czy jak?

76561198033711010.png

Opublikowano

Nie ma jakis sposobow na lepszy drop. Wszystko jest poskryptowane i nie wazne czy otworzysz teraz a za 10 min.

Co do tezy, ze dropi lepiej po 22 to moze i nawet racja, ale zauwazcie, np u nas jest 22 a w Londynie powiedzmy 20. Wiec? ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

nie no powiem wam że zawsze jakimś cudem o godzinie 22 po 22 zawsze leci od hu** tego z black nie wiem może fart ja wygrałem speca na perma jak otwierałem o 22

ja wygralem o 19.

Przed wygraniem pisalem sobie na kartce godziny i co wylecialo przez 3 tygodnie i nic sie nie zgadzalo. Najwiecej permow leci jak jest event i nexon za darmo kazdemu daje black hi sec'a to wtedy pelno permow wylatuje, chyba jest to zrobione na takiej zasadzie ze np co 500 otwarc kolorek na perma itp

Opublikowano

ja wygralem o 19.

Przed wygraniem pisalem sobie na kartce godziny i co wylecialo przez 3 tygodnie i nic sie nie zgadzalo. Najwiecej permow leci jak jest event i nexon za darmo kazdemu daje black hi sec'a to wtedy pelno permow wylatuje, chyba jest to zrobione na takiej zasadzie ze np co 500 otwarc kolorek na perma itp

Ale gram QR i patrzę na czat a ta

Ktoś dostał perma broń.

Ktoś dostał perma speca

Ktoś dostał perma zmianie płci

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...