Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lato 2013

Aidou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dobrej wiośnie przychodzi czas na sezon letni. Już na 1 rzut oka widać, że będzie nieźle. Sam zamierzam obejrzeć 5 serii w tym gronie znajduję się mój osobisty faworyt tego sezony Monogatari Series Second

Season [Hitagi wraca :D]

ibzppF4KzcDr3n.jpg

Opublikowano

Tak dużo anime, tak mało czasu... :angry:

Szkoda, że większość nowości wygląda tak strasznie cukierkowo...

Z wybranych zdecydowanie obejrzę Gin no Saji. Już po kresce rozpoznałam kto jest autorem :D

I zapewne zerknę także na Kamisama no Inai Nichiyoubi, fajnie się zapowiada i może być interesująco.

Free! pewnie też zobaczę, bo to chyba coś w stylu basenowego Kuroko no Basuke, a ten mi się bardzo podobał :P

58815786.jpg

Opublikowano

Na ten sezon czekam bardziej niż na 4 poprzednie. Co tu obejrzę...Highschool DxD NEW, Senyuu, Blood Lad, Inu to Hasami wa Tsukaiyou, Danganronpe, Watashi ga Motenai, Free!, Makai Ouji, może Tokurei Sochi, monogatari series second,

najbardziej niespodziewane niespodzianki/coś na co najbardziej czekam: Rozen Maiden (nie spodziewałem się kolejnej serii, w końcu każdy kiedyś utwierdzał iż jej nie będzie), Fate/kaleid (jeej! <3 Illyasviel), Ro-Kyuu-Bu SS (bo niespełna 2 miesiące temu skończyłem pierwszą serię, która ma lekki potencjał, może go wykorzystają tym razerm), Kami Nomi zo Shiru Sekai 3 (TO NAJBARDZIEJ, KOCHAM TO ANIME), Kamisama no Inai (wyczuwam coś ciekawego),

No i jeszcze z movie to Ano Hi mita Hana;-)

Pewnie po 1szym epie odpadnie 1/4, a po niespełna 4-6 epach więcej niż połowa. Oby tak się nie stało, bo serii ja tu dla siebie widzę wiele:) może mi się w końcu topka ruszy, bo stoi w miejscu (same szmelce oglądam albo nic)

Opublikowano

Wrzuciłem ten obrazek w spoiler. Lato zapowiada się ciekawie. Jako Kuroi Usagi zamierzamy zabrać sie za jeden tytuł: Watashi ga Motenai.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

prawdopodobnie będę oglądał: hsdxd, blood lab, ro kyuu bu, gatchaman crowds, danganronpa, kitakubu katsudou kiroku, tamayura, kini no iru machi, servant x service, watashi go motenai

ale jak to u mnie bywa co sezon, dojdzie ich pewnie jeszcze z 20

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

kupy ciąg dalszy co sezon to gorzej, widzę tutaj może 2-3 tytuły które obejrzę bo reszta to będą prawdopodobnie gnioty, jedyne z czego się cieszę to kilka kontynuacji jakie mają być latem.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wrzuciłem ten obrazek w spoiler. Lato zapowiada się ciekawie. Jako Kuroi Usagi zamierzamy zabrać sie za jeden tytuł: Watashi ga Motenai.

Aśparte będzie tłumaczył animu o sobie.

Natomiast, ja będę tłumaczyć Highschool DxD NEW. :_)

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Beznadzieja

Za takie posty powinny być permy.

@topic.

Z pewnością obejrzę z 10 anime tego sezonu a co to będzie to jeszcze nie wiem.

Ja tam zawsze czekam aż ludzie zaczną oceniać i wtedy mniej więcej wiem co jest warte obejrzenia

a co nie ;)

Z pewnością rzucę okiem na watashi ga motenai no wa dou kangaetemo omaera ga warui i hs dxd a co do reszty

to się jeszcze zobaczy :)

HBV27j.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...