Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wlaczeniem Mc

NicZaNic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież mówił że pobrał....

A wyskakuje jakiś error czy po prostu nie da się włączyć? Czy czarny ekran? Sprecyzuj dokładnie ;)

Opublikowano

Też miałem kiedyś ten problem lecz z inną grą. A więc tak kliknij PPM (Prawy przycisk myszy), Następnie "Uruchom jako administrator". Może pomoże, Nie zaszkodzi spróbować ;)

Opublikowano

Ok oto kilka propozycji :)
◘Aktualizacja Javy
◘Zainstalowanie starszej javy
◘Usuń .Minecraft (raczej nie pomoże)
◘Zainstaluj najnowsze poprawne sterowniki
◘Ostateczność . Zainwestuj w nowy sprzęt ;)
◘Wgrywałes jakieś modyfikacje ? Typu . Shadery ? , Optifine ? I inne ? ​

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ale wy ... Wejdź w Windows+R, napisz cmd, enter, napisz java, enter i co sie pokazalo? Powiem, że dużo wiem o tym. Nie ma, to jak zakładanie tematów: "Nie działa mi gra". Opis: 0 reakcji po włączeniu. Ciężko napisać, jaki masz launcher itp.?

Opublikowano

Klikam na ikone aby wlaczyc mc i na tym sie konczy a co do karty to jest dobra bo w mc gram juz troche a moj problem stal sie z dnia na dzien.

Opublikowano

@Up Pisał że to mu nie pomaga ;_;

@Topic

Na pewno da się odpalić :P Spróbuj uruchomić jako administartor ;) Prawy przycisk myszy -> Uruchom jako Administartor, Jeśli nie pomoże. Spróbuj zainstalować inny launcher np. Geoninga jest w dziale minecraft na samej górze podpięty ;) Ja miałem taki sam problem tylko na macu ;) Zainstalowanie tego launcher pomogło ;) Nie wiem czy w twoim przypadku pomoże ale powinno, No cóż nie zaszkodzi spróbować ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...