Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LG swift L5 problem z internetem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przed kupnem LG swift na kartę w Play miałem Xperie X10 internet chodził jak igła jak i filmy z różnych portali takich jak youtube, przyszedł czas i moja xperia padła,

więc pomyślałem nad kupnem nowego telefonu i znalazłem ofertę w play.Po rozpoznaniu warunku umowy i zapoznaniu się z telefonem, szczęśliwy wróciłem do domu

na pierwszy rzut oka było ok , przymykając na słabego procka który się tnie.Niestety po dwóch dniach wchodząc na youtuba i wybierając losowy film,wczytuje się do połowy

(często 1/4 filmu)

-I teraz moje pytanie

Czy to problem telefonu

-Co mnie zdziwiło

=Wczoraj na wycieczce do pewnej miejscowości chcąc zobaczyć czy youtube działa niespodziewanie filmy wczytywały normalnie bez większych ścin

-Więc teraz drugie pytanie,CZY TO TELEFON CZY TO PRZEZ MOJĄ SIEĆ WI-FI

co mogło być źle w moich ustawieniach routera czy sieci

zastanawiałem się nad wysłaniem na gwarancje no ale jak u kogoś wi-fi działa normalnie a u mnie w domu kaput, to nie ma sensu

używam neostrady 10MB filtracja Mac wyłączona router to ten oryginalny od neostrady(taki biały:P )

prosiłbym gdyby to nie byłby odpowiedni dział o usunięcie lub napisanie mi (nie chcę dostać jakiś minusów czy banów :) )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

robiłem to wiele razy niestety nic nie pomaga :>

... ale przeczytaj do końca.?

byłem w innym miejscu to filmy normalnie działały a u mnie w domu tylko do 1 minuty i ładuje się w nieskończoność

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odblokowanie portow moze cos da? Napisz jeszcze temat na jakims forum telefonowym, moze dostaniesz bardziej profesjonalna pomoc :)

Opublikowano

chyba będę musiał tak zrobić izari

a wracając do covvera:Wina wifi najprawdopodobniej

gdybyś wczytał się bardziej to byś wiedział że gdzie indziej działało jak należy, tylko u mnie są takie problemy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...