Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy skrypt

ChumChur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Piszę ten temat w celu ustalenia najlepszego skryptu do seafight.

Możecie tu pisać jakiego skryptu używacie oraz podać jego wady i zalety. Taki temat napewno pomoże mniej wtajemniczonym. :)

Opublikowano

nie wiem czemu ale gliter bot 1.1 po zebraniu błsków dostępnych w polu widzenie nie klika żeby statek gdzieś płynął - przesuwa tylko coś po minimapie błyski zaczyna zbierać dopiero jak pojawią się one na nowo w polu widzenia wie ktoś moze o co chodzi?

Opublikowano

Mam skrypt do błyskotek który sam się repie po topce i zbiera wszystkie błyski(jest tylko jeden wyjątek gdy błyska stoi na potworze to nie zbiera) pisać na pw to się dogadamy.

Opublikowano

Mam skrypt do błyskotek który sam się repie po topce i zbiera wszystkie błyski(jest tylko jeden wyjątek gdy błyska stoi na potworze to nie zbiera) pisać na pw to się dogadamy.

co "X" masz ;)?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

daj mi pliz go GG 44576498

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...