Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steelseries siberia v2 opinia

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchawki same w sobie dobre, ale mega chujowe jest to mocowanie na głowe, tzn. chodzi mi o ten pasek dostosowujący się do wielkości głowy no i ogolnie te łączenia plastikow. reszta jest ok

Opublikowano

Ja mam te starsze siberie i mogę w sumie powiedzieć to samo:

wszystko zajebiście, a byłoby jeszcze lepiej gdyby na górze było to jakoś praktyczniej zrobione.

Jeśli Ci się nudzi to zapraszam do sprawdzenia mojej strony: http://pokemongohack.pl

Opublikowano

Kup sobie rebrandy AKG - Superlux HD668B - i to nie jest żart, a wszystkich znawców i audiofili prosze o wyjscie, na chuj kupowac sluchawki za 200-600zl - FOR GAMERS skoro sa chujowe, najebane loga co dwa centymetry, swiecidelka i inne chuje muje - superluxy sa na podzespolach akg - tyle ze tansze, ale porzadne, wystarczy dobra karta dzwiekowa i beda grac lepiej niz te smierdzace steelseries

logo_black3.png

Opublikowano

Imo najlepsze słuchawki do strzelanek, ale 100zł to fest tanio. Pewnie używane/zepsute. Normalnie nowe kosztują ~280zł (białe, zielone), a czarne nawet 400^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Kup sobie rebrandy AKG - Superlux HD668B - i to nie jest żart, a wszystkich znawców i audiofili prosze o wyjscie, na chuj kupowac sluchawki za 200-600zl - FOR GAMERS skoro sa chujowe, najebane loga co dwa centymetry, swiecidelka i inne chuje muje - superluxy sa na podzespolach akg - tyle ze tansze, ale porzadne, wystarczy dobra karta dzwiekowa i beda grac lepiej niz te smierdzace steelseries

Popieram w 101%, nie kupować gówien "for gejmers" tylko dlatego, że są takie kolorowe :s Ostatnio sam stałem się posiadaczem HD668B + Xonar DG = bajka, dźwięk jest świetny. Jedynie zastanawiam się nad zmianą źródła : ) Jeśli jest potrzebne mikro polecam ZALMAN zm-mic1.

Pozdrawiam!

~HardDrag

ps Pamiętaj, że słuchawki muszą się wygrzać przez pewien czas, aby grały na 100% swoich możliwości.

Opublikowano

Imo najlepsze słuchawki do strzelanek, ale 100zł to fest tanio. Pewnie używane/zepsute. Normalnie nowe kosztują ~280zł (białe, zielone), a czarne nawet 400^^

400 ro frost blue

nmw czy nie uzbierac na orginaly ,a tych akg nie moge znalesc

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...