Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Runy czy Champ'iony

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć....może wam się to wydawać dziwne, ale nie wiem co robić. Mam 13 postaci (w tym 4 za 6300) i x9 runek na AD (0.95 AD) i nie wiem co dalej robić. Mam do wyboru albo kupić sobie nowe postacie (Lux,Irelia itp.) lub dokończyć Runy AD i zacząć AP. Pomóżcie proszę!

Opublikowano

Ja poleciłbym ci zrobić pełne runy, ponieważ mając 13 postaci + jeszcze rotacja, masz dosyć szeroki wybór championów do gry, a runy dają dosyć duże bonusy podczas całej rozgrywki, bardzo istotne zwłaszcza w early/mid game.

Z run dla AD dokończ:

Seale - Armor

Glyphy - Mres

Quinty - AD

Z run AP:

Marki - Magic pen

Seale - Armor

Glyphy - Mres

Quinty - AP

Czyli łącznie musisz z run kupić jedynie marki dla AP'ków, seale z armorem, glyphy z resistem i quinty dla obu stron.

Opublikowano

Dobra dzięki :)

Zakupiłem już nawet trochę run (zapomniałem dodać, że miałem jeszcze 2Quinty), a dokładniej x7 Armora :)

Opublikowano

LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO LAMUSY DUPA CICHO Czekam na %

Opublikowano

A jaki masz lvl? Jak masz 30 to kup 3 champy - musisz mieć 16 żeby grać ranki, jeżeli nie masz 30 lvl to nie kupuj run - nie opłaca się.

Nie wierze w to co czytam -,- I bez run na ranki gratuluje Ci, bez kitu czlowieku... Runy sklada sie od 20 lv. Nie wypowiadaj sie jezeli nie masz pojecia

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...