Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Diana OP AP

MrPatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Głowie się nad kupnem Diany bądź Khazixa . Mam dopiero 5 Lvl ( To moje drugie konto ) Oczywiście za RP.

Nie wiem czy Dianę bym ogarnął . I dlatego zwracam się do was Userowiczów .

Jak dobrze ogarnąć Diane , jaki build do niej zastosować , jakie jest jej combo itp . To samo chciałbym z Khaz'ixem .

Osoby zostaną nagrodzone likami ! : >

212z9rs.jpg

Opublikowano

Nashor tooth daje ci attack speed,

buty pod przebicie,

rabadon,

zoyana

void

Reszta sytuacyjne (można banshe, warmong, Ga)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

@up2 wachania powiadasz....

Polecam Kha Zixa:

+przyjemna farma

+ewolucje

+największy doskok/odskok w grze

+po zabiciu odnawia mu się E

+DYMYDŻ

+Mam do niego skórkę

+DYMYDŻ

+na combo zjedzie prawie każdego

+dobry w tf

@UP

Przed nerfem to sobie możesz oglądać

Opublikowano

@up2 wachania powiadasz....

Polecam Kha Zixa:

+przyjemna farma

+ewolucje

+największy doskok/odskok w grze

+po zabiciu odnawia mu się E

+DYMYDŻ

+Mam do niego skórkę

+DYMYDŻ

+na combo zjedzie prawie każdego

+dobry w tf

@UP

Przed nerfem to sobie możesz oglądać

Zac śmieje się w twarz khazixowi (doskok/odskok)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Khazix dostał nerfa ?

@Edit

I czy dostanie w patchu 3.8 ?

Kolejne Pytanie .

Czemu usunięto tworzenie własnego sklepu ?

212z9rs.jpg

Opublikowano

To teraz niewiem czy Khazixa czy Diane ; ( ...

Bo był jakis bug z tym. Nie usunięto tylko wstrzymano. W następnym patchu pewnie to wznowią.

Myśle tak wybierz diane jak masz obeznanego mida. Jak zbytnio jeszcze się dobrze nie czujesz na siłach to kha zix. Bardziej bezpieczna postać ze względu na odskok i łatwą farme z w.

Opublikowano

Tylko nastaje kolejne pytanie .

czy zadam prawdopodobnie * taki sam DMG jak na tym filmiku mając 300 AP + ?

212z9rs.jpg

Opublikowano

Zauważ że ta diana była sfeedowana. Jak chcesz mieć duży dmg to musisz mieć runy pod magic pena. I będą hity.

Opublikowano

A tak bez runek to ile musiałbym mieć AP by jechać ich ? Jakie COmbo Stosować , Build ( najlepiej obrazki i nazwy podajcie )

212z9rs.jpg

Opublikowano

Walisz Q R i potem znów R. Pamietaj jak dostanie Q to gdy doskoczysz do niego z ulta to ult się odnawia. Najlepsze combo to Q W R E R Q No i autoataki które są wzmacniane. tak myśle że z 300 wystarczy. Ale to też zależy w jakiej fazie gry.

Opublikowano

To teraz jaki build ?

Ja zazwyczaj składam ją tak :

2x doran na początku - Soccerki - Rabadon - Zhonya (jeżeli przeważa enemy ad) lub Berło Otchłani (jezeli przeważa AP) - Zhonya/Berło, zależy co wybrałeś wcześniej - Ząb Nashora - GA / Kostur Pustki

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ja zazwyczaj składam ją tak :

2x doran na początku - Soccerki - Rabadon - Zhonya (jeżeli przeważa enemy ad) lub Berło Otchłani (jezeli przeważa AP) - Zhonya/Berło, zależy co wybrałeś wcześniej - Ząb Nashora - GA / Kostur Pustki

Lub po prostu Warmong. Tak myśle że focusujesz ad dianą. także lepszy by był warmong. No ale cóż zrobisz jak uważasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...