Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 czerwca dniem dziecka :)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1370114551-U18.png

Dawno nic nie napisałem, bo zawsze musiał ubiec mnie MAKIN :( Dziś jakby nie patrzeć mam na to świetną okazję. Nie wiem jak u Was pogoda dzisiaj dopisała, ale u mnie w miarę słoneczny dzień zakończył się niezłą ulewą i paroma grzmotami. No, ale nie będę tutaj pisał o pogodzie. To nie żadna stacja meteo.

Chciałbym złożyć Wam, naszym dzieciom - (proszę tego nie traktować jako wizji rodziny), użytkownikom MPCForum najserdeczniejsze życzenia. Uśmiechu na twarzy, radości, energii, pomysłów, kreatywności i cierpliwości. No i przede wszystkim - żebyście nie były tak psotliwe na forum :)

Zapewne jak przyjęło się w zwyczaju powinien być tez prezent, same życzenia już mało kiedy wystarczają. Tak więc Ci którzy chcą być jakoś nagrodzeni. Powtarzam: "jakoś" nie deklaruję jeszcze żadnych nagród, ale nagrody będą dla wszystkich co się zgłoszą. Przypominam, że termin nagroda obejmuje także nagrody honorowe. Uprzedzam na przyszłość, by potem nie czytać zażaleń jaki to ja jestem zły, okrutny i beznadziejny :D

Co musicie zrobić? Napiszcie w tym temacie post z tym dopiskiem: "Dzień dziecka z MPCForum 2013". I to wszystko, jeżeli to napiszecie, już bierzecie udział w konkursie.

Zabawa konkursowa trwa od 1 czerwca 21:27 do 3 czerwca 00:00

Życzę miłej zabawy i jeszcze raz wszystkiego najlepszego ;-)

Wasz admin,

Seldek

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzień dziecka z MPCForum 2013

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...