Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu Wojownik

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zrobilem sobie woja.Dodam,ze mam eq z max pz wiec nie bedzie tak trudno.Riba rowniez dzisiaj kupie 30+sr.Mam do was dwa pytania.Jak rozdawac staty? I czy grac bodym czy mentalem.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Ja ci polecam grać bodym,dlatego że na wyższym lvl mentalem się gorzej zarabia.Jak masz eq z HP to pakuj więcej w siłę.Tak w ogóle to ja bym polecał grać surą WP,daltego że będzie ci łatwiej.Masz tańsze Ku i potem na wyżynie to surą się dropi najlepiej.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Naprawde woj jest taki slaby? Od czasu jak isamu zrobil Ofyflusa to kazdy sura gra.Dla bodego najpierw aure potem berek czy wir? Statystyki dawac 3 sil 1 wit? Czy wszystko w sile?

Opublikowano

Zależy jaką kto lubi grać postacią,ja lubię surę więc nią gram.Polecam ci Aura-->Wir--->Berek,bo sobie kupisz zielone mikstury u handlarki i będzie jak berek a nie będziesz dostawać większych obrażeń.Ja bym dawał 3:1 siła-wit,bo zawsze trochę więcej HP się przyda.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Mentala nie rób bo na wyżyne jest słaby

Więc body...

Berka się nie opłaca robić bo masz tam zielone poty u handlarki + dropią z mobów...

Staty, na początek full sila bo wit'a se nadrobisz itemkami, a później zr/wit zależy czy wystarcza Ci tego hp czy nie.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nadal nie moge sie zdecydowac czy grac Bodym czy Wp.

Opublikowano

Bodym zrobisz dużo lepsze dmg niż wp. + Zrobisz berka do m10 ew. G1 i tyle wystarczy - nie będziesz musiał już kamyków dropić/kupować.

Na start z tym eq na hp dużo zrobisz. :)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Bodym .

Staty takie :

1 do PŻ

2 do siły

Pamiętaj to jest " Wojownik " wojownik walczy prawda ? A dzięki czemu wojownik jest sliny ?
Główną obroną dla wojownika jest siła ;d

Polecam jednak grać bodym do 45 na lajcie "BO" zrobisz buffka +30 lv i do v2 a tam posiedzisz tydzień i wyjdziesz z 70 przy mocnych obrotach chęci .

xq0lgJF.png

Opublikowano

Ku dla bodego tqnsze ? Ciagle widze ostrze za 12kk a aure za 4kk.

Polecam bez berka bo mas zielone poty u handlary

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

• 1 rok później...
Opublikowano

Na początek jak masz 1lv i nie wbite staty wyrównujesz wsyzkie do 6 a potem walisz 2 w siłe i 1 w wita zależy czy do expa czy pvp pvp 2 siła 1 wit exp 2 wita 1 siła...

post-1131070-0-53298700-1420730973.png

Opublikowano

Graj tam bodym, bo mental do expa / dropu jest dobry tylko na początku.

Rozdawaj statystyki pierw w siłe, a później w witalność.

Defa i PŻ nadrobisz sobie zarabiając na EQ.

Opublikowano

1 Wit

2 siła 

aż do 95 

potem zreka i int 

Graj mentalem i powiem ci jak sie rozdaje

Silne , duchowe , jebnięcie , 6 skil ( albo 6 skil i jebnięcie ) tąpek , I kometka 

Jestem tego samego zdania.

81330142092000894794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...