Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sprytnego Programiku ;x

ensoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,

Lejdis and Dzentelmen ;x

Szukam coś w stylu Roccat Kone , Tak by na Snajpie miał Aima na Shoota

Pobrałem Roccata ale tylko złapałem jakiegoś syfa cały czas skakało ze mi w systemie DLL'ki

brakowało,

Winda 7 Home Premium x64

* AIM na Snipe

*Delikatny WH ESp, box, radar

* Duzy +/- i Browarek za UNdetected ;]

Pozdro ENSOxd ;*

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Opublikowano

Ściągałeś z naszego forum? Masz antywirusa?

Jeżeli błąd o braku dllki pokazywał się po uruchomieniu programu, to to nie jest szkodnik. Po prostu potrzebujesz tej biblioteki.

Zrób ss'a/wpisz tutaj treść błędu, a ci pomogę.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Zn, chodzi mi o to że po usunięciu już pliku i ponownym uruchomieniu komputera nadal pisało ze nie mam tych .dll'ków więc coś musiał być podczepione pod Roccata ( Nie mogłem znaleźć na mpc, brałem z YT ) +autostart zapie....lony jakimiś wtyczkami, nagle moja Winda7 stała sie nie oryginalna itp... Chodzi mi tylko o to by jakieś namiary na programik który tak jak roccat ma AimAssist, bo miałem zwykłego z aimem ale to namierza powietrze tak jakby jak Target biegnie ;]

Od ten "Pro" Gracz od 2:05 ma coś takiego co ja chce <3 ;]

Dało By rade, Szefie :>?

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...