Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

antywirus ? low komp

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko szukam antywirusa na słabego kompa mam teraz avasta ktorego zaktualizowałem do wersji 8 i bardzo zamula komputer duzo osob mi mowi zainstaluj avg no ale nie wiem, co wiecie na ten temat czytalem duzo inny tez polecaja, pomozcie jak cos parametry komputera, dzieki!!!!!

intel pentiunm 4 cpu 1x 3.00 GhZ

1gb ram

gefforce 6600 128 mb

Opublikowano

wychodz na to ze avast mniej muli od avg to jest nie mozliwe avast jak sie aktualizuje to mam lagi

edit: panda też muli jak cholera slyszałem moze mi ktos na pw dac download zwykly na rok do avg albo jeszcze duzej po polsku i nie zadne wersje probne normalny program nie musi byc tez jakis najnowszy po prostu normalny, bo ja jak pobiore to pobiore pewnie nie to

edit2: to prawda że jakas dziwna instalacja jest moze sie dlugo instalowac i jakies problemy moga byc?

Opublikowano

Pisz trochę w zdaniach bo ciężko ogarnąć co piszesz. Jak Ci się avast aktualizuje to proste że zjada ram. Tak w ogóle jaki masz system operacyjny? Dokup ram będzie śmigało, bo z 1gb proste że zamula.

malpasyg.png

Opublikowano

xp, irytuje mnie jak ktoś pisze dokup ram tak to mi nie pisz bo jak sie ktos zna to nie pisze dokup ram tylko pomga jak nie wiesz to nie pomagaj ok? nie potrzebny mi na razie nowy komputer, jak juz to we wakacje kupie

Opublikowano

A jak chcesz żeby Ci pomóc :O?

Rozwiązanie to dokupić ram. Ew. powyłączaj procesy, programy uruchamiane na start systemu, przeczyść kompa ccleanerem, zmień w nvidii działanie na wydajność.

malpasyg.png

Opublikowano

no wiesz mi nie trzeba mowic zeby ram dokupić bo ja o tym dobrze wiem ale to jest takie zlom ze wole kupic nowy niz mam w niego wkladac, a przeciez sa inne sposoby na pomoc a nie tylko myslenie o dokupowaniu czegos

Opublikowano

wszystko zrobiłem, komp swiezo po formacie ogolnie nie chodzi wolno bo gier nie mam no tylko 2 na steam bo nic nie pobieram tylko dla mnie i tak avast to gowno w czasie aktualizacji sie tnie trochee

Opublikowano

hah, nie kazdy :)

Każdy program, który jest uruchomiony w jakiś sposób będzie obciążał komputer. A jak masz instalować avast to, dlatego, że jest dobry. Jak masz zamiar grać to wtedy go wyłączysz i już.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na twoim miejscu brałbym AVG: Sprawdzony, prosty interfejs oraz dobry stosunek wykorzystywanie pamięci/wykrywanie wirusów

461151420292002410470.png
Opublikowano

Każdy program, który jest uruchomiony w jakiś sposób będzie obciążał komputer. A jak masz instalować avast to, dlatego, że jest dobry. Jak masz zamiar grać to wtedy go wyłączysz i już.

czy Wy nie rozumiecie ze mi chodzi o program ktory nie bedzie zamulal kompa jak avast po co w ogole sie wypowiadacie i nabijacie posty? To normalne ze na tym kurwa zlomie to kazdy mi zamuli nawet brak antywirusa

zadaje pytanie co bardziej zamuli avast czy avg a Wy mi piszecie jakies rzeczy ktore ja wiem, no to ja pierdole

Opublikowano

pierdole zostaje przy avascie chociaz malo wiarygodne ze avast mniej muli od avg a szczegolnie jak jest aktualizacja to porazka haha - rozwiazany, do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...