Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BŁĄD MPCForum] Driver Error

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi co chwila wyskakuje ten błąd ? "DRIVER ERROR"

Opublikowano

Każdy to ma.Problem jest od dawna ,ale nikt nie pali się żeby to naprawić.

Strasznie wkurzając.Forum na tym dużo traci

Opublikowano

Nie zanosi się żeby to szybko zostało naprawione...

Zawsze możesz pisać w sugestiach, jeden top więcej może ich zmotywuje xD żeby chociaż napisali że nie umieją czy coś, a tu nic z ich strony.

@Glinka. zajebista sygnatura xD

Opublikowano

Ehh... Mnie to już irytuje bo w sumie z 4 posty przez to straciłem i 1 temat i nie chciało mi się pisać od nowa bo sporo tego było.

Opublikowano

To chociaż próbują z tego co piszecie, ale i tak słabo bo dość długo jednak to już jest. Pozostaje nam czekać na cud :p

Opublikowano

Racja bardzo wkurzające, pisząc przykładowo długi poradnik klikasz Wyślij, czy co tam jest a tu nagle ten błąd. I hop od nowa.

To błąd z jakimiś plikami które się zypią przez coś. Pewnie naprawiają już to długo

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Problem polega na zmiany linijki 423 w scripcie dokładny plik to nie pamietam z głowy ale jak bd na kompie to podam + baza danych która musi zostać skompresowana

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Problem polega na zmiany linijki 423 w scripcie dokładny plik to nie pamietam z głowy ale jak bd na kompie to podam + baza danych która musi zostać skompresowana

To pomóż administracji :p Wszyscy będą ci wdzięczni.

Opublikowano

Może jak spadnie ilość ludzi na forum to się weźmie do roboty.

Opublikowano

irytujace ale co poradzimy.

ciekawe kiedy "naprawia"

Dokładnie, może zrobią nam prezent w 2016 na euro xD

Opublikowano

Nie wiem o co macie pretensje. Baza trochę zajmuje i naprawa wcale taka łatwa nie jest.

Rozumiem jakbyście płacili jakieś abonamenty, ale nie dość że ktoś prowadzi forum za frajer a nawet do niego dokłada (chociażby czas który można poświecić na co innego) to jeszcze nonstop ktoś narzeka.

Zawsze możecie iść do "konkurencji", o ile ją można tak nazwać.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja nie narzekam po prostu dyskusja się zrobiła. Zapytałem tylko o to czy tylko ja to mam i czy to mojego kompa/neta wina.

Prawda robią to za darmo, ale też by mogli wprowadzić płatności za np usunięcie % warn'u czy rangi dodatkowe (chyba że już to istnieje a o tym nie wiem :p).

Opublikowano

Ale też by mogli wprowadzić płatności za np usunięcie % warn'u czy rangi dodatkowe

Nie masz co robić z $$?

@Niżej

Chyba nie zrozumiałeś mojego postu... a czy ja napisałem że JA bym kupował obniżenie paska %? Czytaj uważnie

Spokojnie, to było pytanie retoryczne :)
Opublikowano

Nie masz co robić z $$?

Chyba nie zrozumiałeś mojego postu... a czy ja napisałem że JA bym kupował obniżenie paska %? Czytaj uważnie

Opublikowano

Nie masz co robić z $$?

@Niżej

Spokojnie, to było pytanie retoryczne :)

Ty o cudzą kasę nie bój. Na pewno by się znalazła grupa osób która by chciała wspomóc forum na którym już trochę przebywa.

76561198001815076.png
Opublikowano

Problem leży w obciążeniu mysql. Żeby coś z tym zrobić potrzeba była by kupienia mocniejszego sprzętu bądź próby optymalizacji w jakiś sposób bazy. Podejrzewam, że po prostu nie łatwo kogoś do tego znaleźć.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Dlatego takie mikro płatności by się przydały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...